Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kazaklara gol attır usta ya
uzuyormus galiba ben geçiyor sanıyorum amaTuru geçer oynamış deplasmanda 1-2 aldiysa bu skora geçmiyor mu
uzatmaya gidiyor bu skorla deplasman golü kuralı kalktı yaTuru geçer oynamış deplasmanda 1-2 aldiysa bu skora geçmiyor mu
Tek care bu nasıl dıcem bılmıyorum be kankaBence anlat aga baska caren yok
75 basket kuruu
deplasman gol avantajı kalktı galibaTuru geçer oynamış deplasmanda 1-2 aldiysa bu skora geçmiyor mu
intihari siktirette git anlat herseyi annen babandir merak etme bagirirlar cagrirlar ama kiyamazlar bu islerdende uzak dur iddadan duze cikani ben gormedm kazandim diyende yalan soylerKanka kredi cektırdım pedere icraları kapattım bi ay taksıt odedım ısımden oldum borcum vardı haberı olmadan baska bankasından 3.700 kredi cektım 1 hafta gectı odemesi haberi yok sırf taksıt parası cıksın dıye telefoncuya telefonu odunc verdım para aldım bastım yattım boktan bı haldeyım suan eve gıdemıyorum haber veremıyorum ıntarr edecem edemıyorum aklımı yıyorum
Berbat senden
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!