Deme öyle ?Bende baska yerinden ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Deme öyle ?Bende baska yerinden ?
Aleykum selam
Kanka sanki topun peşinden sen koştun ne dinlenmesi ?herkese gönderildi desteğiniz için teşekkürler beyler az dinlenelim 1 saat sonra yaparız yine
Tebrikler liste bende ?herkese gönderildi desteğiniz için teşekkürler beyler az dinlenelim 1 saat sonra yaparız yine
knk harbiden yordu ya 20 dklık basket maçının 2.yarısı 70 dk sürdü kazaklar penaltıda imkansız yerden çevirdi stres oldum bayaKanka sanki topun peşinden sen koştun ne dinlenmesi ?
Acaba meto oldugu icin olabilirmi?knk harbiden yordu ya 20 dklık basket maçının 2.yarısı 70 dk sürdü kazaklar penaltıda imkansız yerden çevirdi stres oldum baya
ParaaaÖdülü gelen yazsın beyler frauda takilmadik inşallah ?
İnşallahÖdülü gelen yazsın beyler frauda takilmadik inşallah ?
Düşmedi dahaÖdülü gelen yazsın beyler frauda takilmadik inşallah ?
Benim 200 de gelmedi yaDüşmedi daha
ben penaltılardan sonra won olunca geldim yükün üstüme kalması agır olurduAcaba meto oldugu icin olabilirmi?
acele işe şeytan karışır shedona dedim agır agır gönder frauda takılma diyeBenim 200 de gelmedi ya
Gene yollicak mecbur ?acele işe şeytan karışır shedona dedim agır agır gönder frauda takılma diye
Acele işe bende işerimacele işe şeytan karışır shedona dedim agır agır gönder frauda takılma diye
Dayı wp den yazıyorum bak acil çok acılı bi hikâye hazırladımAleykum selam
Engelledim seni???Dayı wp den yazıyorum bak acil çok acılı bi hikâye hazırladım
Kadircan sensationGene yollicak mecbur ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!