Ister 10 maç yap dayı istersen tek maç yap 3.5 orandan25 tl nakit 2 mac kombinemi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ister 10 maç yap dayı istersen tek maç yap 3.5 orandan25 tl nakit 2 mac kombinemi
Ben spin ekliyor sandim ondan istemedim lazioya iy 0 oynqdim 3.50 den gelirse gelirSpin degil knk 25 nakit ekliyor tüm oyunlarda gecerli
Bol şansBen spin ekliyor sandim ondan istemedim lazioya iy 0 oynqdim 3.50 den gelirse gelir
Al yarmuok al thawra basket 4 çeyrek kaç kaç bitti yahu bu nasıl site çeyrek sayılarını goremedimDestek yavas ama bakalim
Gollll@Messi06 lazio penalti
Valla bemde basket oynayacakdim per gostermiyordu oynamadim abiAl yarmuok al thawra basket 4 çeyrek kaç kaç bitti yahu bu nasıl site çeyrek sayılarını goremedim
4 küsür oradan 4. Çeyrek 3 farklı alır oynadım ev 4.ceyrek alır i 1.60 lara kadar düştü geldimi diye merak ettimValla bemde basket oynayacakdim per gostermiyordu oynamadim abi
Cabuk geçiyor438 kisi var sırada mübarek
Way ibinelerLazioya bak az kalsin 2 yi atiyordu **
Yokla ne anlarim tosladan@James Tosla üyemisn?
Senin 3.50 geldiyse çekime gidersin artikLazioya bak az kalsin 2 yi atiyordu **
Aaooo basladik gene@James Tosla üyemisn?
Tekrar 3.50 deniyecem bakalim ne olacak abiSenin 3.50 geldiyse çekime gidersin artik
Oran düşmüş 95 veriyormus kırmızı görünüyor hesapta 0 yattı sanırımCabuk geçiyor
Kanka ol sende 5 kazan bendeYokla ne anlarim tosladan
Bence ilk çevrim sonrası oran serbest olabilir bi sor desteğe istersenTekrar 3.50 deniyecem bakalim ne olacak abi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!