Sen at bakım ne kadar atacanUlen ayip ya 17 kurus nedir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen at bakım ne kadar atacanUlen ayip ya 17 kurus nedir
Papara varmi bende okuzzzzxSen at bakım ne kadar atacan
İban var sende yolla 2 3 TLPapara varmi bende okuzzzzx
Papara da kaç kurusun var
32 krşPapara da kaç kurusun var
Oldu 49 ha gayret?Papara da kaç kurusun var
Benim papara ya yolla32 krş
acil at abi ozelden sarj bıtıyorBenim papara ya yolla
Eksik olsun?@kadircan4747 senin yarbaya 300 bastıracaktım gene almanya yenerin oranı 4e cıkmıstı gotum yemedı demedim oranı dustu sımdı baya yenecek bak gor
Adama 450 borcum var daha?@kadircan4747 senin yarbaya 300 bastıracaktım gene almanya yenerin oranı 4e cıkmıstı gotum yemedı demedim oranı dustu sımdı baya yenecek bak gor
kapatırdık işteAdama 450 borcum var daha?
Borcum yok saka yapuom coktan verdim?kapatırdık işte
oran 1.60 a dustu hadi buyur 4tü ya 4Borcum yok saka yapuom coktan verdim?
ya sımdı mı soyluyon sıteye atıp kaybetmem 5 dakka surmedı zeplınde odulden nalet olsun hala sansızlık yakamı bırakmıyor1 tl lazim?
Zeplin ne la bi adam olmadin zeplin gene allah allahya sımdı mı soyluyon sıteye atıp kaybetmem 5 dakka surmedı zeplınde odulden nalet olsun hala sansızlık yakamı bırakmıyor
Şimdi mi derken kafan mı güzel mesaj dan yazmadım mı .sen dedin ya kalırsa gönderirim ??ya sımdı mı soyluyon sıteye atıp kaybetmem 5 dakka surmedı zeplınde odulden nalet olsun hala sansızlık yakamı bırakmıyor
ya su jackpot 300 k yaklasmıs belkı sansa kadere bıze denk gelır dedım ama olmadı geneZeplin ne la bi adam olmadin zeplin gene allah allah
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!