ÖBÜR TARAFTAN BİZ HAKSIZLIK GÖRDÜĞÜMÜZ İÇİN GELDİK BURAYI ŞENLENDİRSİK ŞİMDİDE BURDA HAKLI OLUNCA MESAJIM SİLİNİYOR DİREK ÇOK YAZIK
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adamlık karakter meselesidirÖBÜR TARAFTAN BİZ HAKSIZLIK GÖRDÜĞÜMÜZ İÇİN GELDİK BURAYI ŞENLENDİRSİK ŞİMDİDE BURDA HAKLI OLUNCA MESAJIM SİLİNİYOR DİREK ÇOK YAZIK
BosskoootAdamlık karakter meselesidir
+ÖBÜR TARAFTAN BİZ HAKSIZLIK GÖRDÜĞÜMÜZ İÇİN GELDİK BURAYI ŞENLENDİRSİK ŞİMDİDE BURDA HAKLI OLUNCA MESAJIM SİLİNİYOR DİREK ÇOK YAZIK
Ben görcem yakin zamandaULAN ADAM ON KERE LISTE CEVIEIYO ROLL ACMANIN MANTIGI NERDE KI O ZAMAN VE BIRIDE BISE DEMIYO YAZDIGIMI SILIYOLAR BIRDE
Bu ibneleriBen görcem yakin zamanda
Neden uzaklaştırma almıyor?Arkadaşlar öncelikle sakin olun. Bundan sonra çekilişleri sadece @Admin ve ben yapacağız. İkimizden biri illa ki burda oluyor. Olmadığı durumlarda etkinlik yapan kişi bekler. Bununla ilgili bir duyuru yapılacaktır. Konu içerisinde küfür + hakaret eden banlanır saygınızı bozmayın!
BAK CEVIK NAPTIGIN BENI ILGILENDIRMEZ AMA KARSINDAKİ BİR İNSAN KARDES HAKSIZLIGA GÖĞÜS GERMENIN MANTIGI YOK HAKSIZLIK KARSISINDA SUSAN DILSIZ SEYTANDIR BU BU KADAR BASIT HOS DEGILDI YAPTIGIN
Küfür mü etti? Dağıtım yapıcam diyip dağıtmadı mı? Bir daha etkinliğine katılmazsınız olur biter.Neden uzaklaştırma almıyor?
kardeşim aralarında sana kıyak yapmış birileri varsa sen kazanıncada senden istemeleri normal ama aksi durum sozkonusuysa haklısın
Çok rahatsın ya muro eyv herkese iyi geceler daha ne diyim ki olanı yazdım olan ortadaArkadaşlar öncelikle sakin olun. Bundan sonra çekilişleri sadece @Admin ve ben yapacağız. İkimizden biri illa ki burda oluyor. Olmadığı durumlarda etkinlik yapan kişi bekler. Bununla ilgili bir duyuru yapılacaktır. Konu içerisinde küfür + hakaret eden banlanır saygınızı bozmayın!
Ben diyorum ki adamı tanımıyorum bile kendi kendine tribe girme.BAK CEVIK NAPTIGIN BENI ILGILENDIRMEZ AMA KARSINDAKİ BİR İNSAN KARDES HAKSIZLIGA GÖĞÜS GERMENIN MANTIGI YOK HAKSIZLIK KARSISINDA SUSAN DILSIZ SEYTANDIR BU BU KADAR BASIT HOS DEGILDI YAPTIGIN
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!