Katılmayacağım zaten.Sahte etkinlikten ne farkı var bunun? Saat 2 insanlar uyumayıp vakit harcıyor burdaKüfür mü etti? Dağıtım yapıcam diyip dağıtmadı mı? Bir daha etkinliğine katılmazsınız olur biter.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Katılmayacağım zaten.Sahte etkinlikten ne farkı var bunun? Saat 2 insanlar uyumayıp vakit harcıyor burdaKüfür mü etti? Dağıtım yapıcam diyip dağıtmadı mı? Bir daha etkinliğine katılmazsınız olur biter.
Tribe girmiyorum güzel olsu diyon adama birde yakısırmı yaptıgın dıcen yerdeBen diyorum ki adamı tanımıyorum bile kendi kendine tribe girme.
Hahahahaha koptumBende çekilişlerde 5-10 kez çekiyom Uyandığım iyi oldu bu duruma
çevik altı kuru bebişler gibi sürekli gülüyor maşallah ? ?
Hızlı bi parça
Buda ayrı bısey ha hakkat ??o değilde 6 kere çekmiş bir kere bile benim adım çıkmamış şaşkınım ???
Oku görürsünNe bu tantana ***
Her şey senin yüzünden öğrettin bana şu çekiliş muhabbetiniNe bu tantana ***
Bunu sen mı dıyon muhsın savun savun hayırlı ısler ?Olm anladık haksızlık olmuş ta hergun kumar parası yiyen adamlarsiniz kul hakkı dersi vermeye çalışmayin bari ??
Kanka naptiğim kimseyi ilgilendirmez diye pişkin bi cvp geldi ben ona tutuldumOlm anladık haksızlık olmuş ta hergun kumar parası yiyen adamlarsiniz kul hakkı dersi vermeye çalışmayin bari ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!