5 dk gecti bakalmkac kısı aldı oyle deme
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
5 dk gecti bakalmkac kısı aldı oyle deme
Kaçtığına göre almis??la valla @muhsinovi aldınmı bonus nerdesin
Doğru linki forumlarda ve sosyal medyada bulabilirsinizkac kısı aldı oyle deme
Admincim sponsor olursanız çekim gelince fifti fifti yapalım olmazmı .dBelgede isteyecek ama bilgin olsun öderler onlar için çerez parası
@muhsinovi lınkten bonus aldınmı almadınmı kardesim gelseneULEN ZENCİ ULEN ZENCİ YAKTIN BİZİ
Zenci dayadı bize *** ??@muhsinovi lınkten bonus aldınmı almadınmı kardesim gelsene
ZENCİ SEN BU LİNKTENMİ ALDIN@muhsinovi lınkten bonus aldınmı almadınmı kardesim gelsene
Para vermiyorki bize aff çalışak diyo ugraşamam senle dedimAdmincim sponsor olursanız çekim gelince fifti fifti yapalım olmazmı .d
la valla ben aldım @muhsinovi aldıZenci dayadı bize *** ??
aynen kardesim @muhsinovi buda aldıZENCİ SEN BU LİNKTENMİ ALDIN
OHA ***Kimliğinizin ön ve arka yüzü, net görünür bir şekilde özçekim(selfie), E-devlet üzerinden alınmış, son kullanma tarihi geçmemiş olan adres belgenizi PDF formatında veya adresinize teslim edilmiş olan 3 aydan yeni olan herhangi bir faturanın fotoğrafını göndermeniz yeterlidir.
@Admin
10 dk oldu bakiye 0la valla ben aldım @muhsinovi aldı
Link'de aff vardı onu sildik belkide ondan alamamışlardır tekrar ekle napalım affın sahibi kimse zengin edek adamı mutlu olsunla valla ben aldım @muhsinovi aldı
bana sponsor olursanız %200 ödeme garantisi .dPara vermiyorki bize aff çalışak diyo ugraşamam senle dedim
hhahahahahahaLink'de aff vardı onu sildik belkide ondan alamamışlardır tekrar ekle napalım affın sahibi kimse zengin edek adamı mutlu olsun
Doğalgazmı bağlatıyoruz deKimliğinizin ön ve arka yüzü, net görünür bir şekilde özçekim(selfie), E-devlet üzerinden alınmış, son kullanma tarihi geçmemiş olan adres belgenizi PDF formatında veya adresinize teslim edilmiş olan 3 aydan yeni olan herhangi bir faturanın fotoğrafını göndermeniz yeterlidir.
@Admin
Ha link yanlış değil ben sansizim he ???@Haydar dümen hocam eklenmedıyse sızde sans yok demektır
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!