Ay sonu ve maçlara bagli bı durum ya herkes vuruyor yada batıyorpara ya herkeste oluyor yada kimsede olmuyor bu iş nasıl oluyor anlamıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ay sonu ve maçlara bagli bı durum ya herkes vuruyor yada batıyorpara ya herkeste oluyor yada kimsede olmuyor bu iş nasıl oluyor anlamıyorum
Cimri adamın **millet 10k 20k çekiyor 20 lira atmıyorlar yahu nasıl adamlar var ya
Her türden adam var 10 k çekip 10 tl atmayan mi dersin 20 k çekip 100 tl çekim paylaş bonusu kovalayan mi dersin ?? Ha bi de ortak bahaneleri var ya borçlarını ödüyorlar ya fatura ya kredi kartı eee 10 bin gelmese nasıl ödeyecetin ** bi de onu hesap et yalan dolan hep ?millet 10k 20k çekiyor 20 lira atmıyorlar yahu nasıl adamlar var ya
kumarcıların ortak yalanıdır bu , demeyen yoktur + olarak kumarcının gerçekten hep borcu vardır ama hiç borcunu ödemez hep yine kumarda kaybederHer türden adam var 10 k çekip 10 tl atmayan mi dersin 20 k çekip 100 tl çekim paylaş bonusu kovalayan mi dersin ?? Ha bi de ortak bahaneleri var ya borçlarını ödüyorlar ya fatura ya kredi kartı eee 10 bin gelmese nasıl ödeyecetin ** bi de onu hesap et yalan dolan hep ?
Aynen ödeyen de ertesi gün tekrar ister borç ??kumarcıların ortak yalanıdır bu , demeyen yoktur + olarak kumarcının gerçekten hep borcu vardır ama hiç borcunu ödemez hep yine kumarda kaybeder
bizden kumarcı falan olmaz 40 ı 50 yapıp çekemiyoruz 50 yi 100 yapıp çekemiyoruzAynen ödeyen de ertesi gün tekrar ister borç ??
He vallah 36 tl 50 yapamadım bugün en basitindenbizden kumarcı falan olmaz 40 ı 50 yapıp çekemiyoruz 50 yi 100 yapıp çekemiyoruz
aceşe ediyoruz yada yanlış maçları seçiyoruz. nasipte olmayınca yanlış maçlara yöneliyoruz.
He vallah 36 tl 50 yapamadım bugün en basitinden
Değerli hocam bi sorum olacaktıMillet bonanzodan 5 tl lik spinle 10 k kazanıyor ben 10 tl lik spinle ceviriyorum 3 tl bile vermiyor turlar anlamadim slotu çözemedim
tşk dagıtım var öyle bi geldinki reisHerkese hayırlı geceler bol şanslar
Merhaba golcütşk dagıtım var öyle bi geldinki reis
Buyur sor bakalımDeğerli hocam bi sorum olacaktı
Dün listeciydin noldu o rolBuyur sor bakalım
O da yalancı cıktı bi de övdüm hiyartoyu sırf cukka almak için giresunluyum dedim bi de ???@TÖMBELEKÇİ nerede acaba bu gece cukkamı atacakmı
Çöp dostumDün listeciydin noldu o rol
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!