Ula iptal iptalTam düşündüğümüz gibi oldu önce dep sonra ev atar dedik
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ula iptal iptalTam düşündüğümüz gibi oldu önce dep sonra ev atar dedik
Anasini diktiklerim kayip bonusu ile oynadım 375 alacaktım 3.5 üst olmadı bu maçMK bu var .I mari cikarani mikeyim
Ben böyle şansın taaaaaaaa mkBitti mi bir günümüz de güzel geçsin şans bize gülsün mk yaaaaaa
Golllllllllllll bjk 3 yaptı ????Bitti mi bir günümüz de güzel geçsin şans bize gülsün mk yaaaaaa
Keşke 2.5 üst alıp 200-250 falan cekseymis sinAnasini diktiklerim kayip bonusu ile oynadım 375 alacaktım 3.5 üst olmadı bu maç
O yoktu nerden araya girdiGolllllllllllll bjk 3 yaptı ????
Bu başkaO yoktu nerden araya girdi
Paralari Kurtardin mıBu başka
Payfix attımGolllllllllllll bjk 3 yaptı ????
Yok daha 4 maç kaliyor bjk galip gelirse ..Paralari Kurtardin mı
Ooo ozaman ne diye seviniyorsun 41 orana da sevindin birşey çıkmadıYok daha 4 maç kaliyor bjk galip gelirse ..
Ajax maçı 3.5 gelseydi çekmiştik şimdiye parayıOoo ozaman ne diye seviniyorsun 41 orana da sevindin birşey çıkmadı
Ajax ın mk sen Koy 3 gün sonra Kupa maçı da varmış 7 tane atarlarAjax maçı 3.5 gelseydi çekmiştik şimdiye parayı
Analarını mikim hepsinin ilk yarı 1 gol çıkmadı mk ikinci yarı 3 gol iptalAjax ın mk sen Koy 3 gün sonra Kupa maçı da varmış 7 tane atarlar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!