Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Acilen basketi bırak ?hala aklım krka baskette aklıma geldikçe çıldırıyorum
250 kredi verdi 1 tl den çevirince nolcakAl üye ol şunları çevir zmaan geçsin belki 50 euro frlan vurursun @BMWGerçek Para Ödüllü Ücretsiz Slot Turnuvaları - Social Tournaments
Sosyal Tournaments'e Hoş Geldiniz! Ücretsiz Slot Turnuvaları oynayın & günlük, haftalık, aylık ve özel turnuvalarda Gerçek Para Ödülleri kazanın. Ücretsiz.www.socialtournaments.com
La euro veren oyun var250 kredi verdi 1 tl den çevirince nolcak
hangisi meselaEuro kazandıran oyunlarda çevir sıralamaya girersen gerisi kolay
adamlar 216 binde ben 8 bin nasıl gireceksemEuro kazandıran oyunlarda çevir sıralamaya girersen gerisi kolay
Bumu girdim buna yönlendirdi bende bunu çeviriyor dumLa euro veren oyun var
la bu nasıl turnuva mk milletin puanı 300 binlerde benim 0 larda nasıl yetişecegim 1 saatte onlaraLa euro veren oyun var
sen bunlardan 50 euro kazan bi 50 euroda ben sana vereyimLa euro veren oyun var
Ben kazanırsam bana verecek misinsen bunlardan 50 euro kazan bi 50 euroda ben sana vereyim
bu aylık falan mı kardeş günlükse hayatta üstekilere yetişemeyizBen kazanırsam bana verecek misin
Orada yazıyor ne zaman baslayacak ne zaman bitecek diye..her gün yeni paralı oyunlar açılıyor dene şansını artık ya tutarsa misalibu aylık falan mı kardeş günlükse hayatta üstekilere yetişemeyiz
Bak mesela sweet Bonanza oyunu açıldı 23 saat 54 dakika sonra bitecek oyna onu sıralamaya giremezsen bir daha oynabu aylık falan mı kardeş günlükse hayatta üstekilere yetişemeyiz
Bu olurmuBak mesela sweet Bonanza oyunu açıldı 23 saat 54 dakika sonra bitecek oyna onu sıralamaya giremezsen bir daha oyna
Evet bu da para ödüllü oyun oyun isminin yazdığı yerin sağ tarafında i harfi var ona bastığın zaman ödülün ne olduğunu görürsün sıralamaya girersin o ödülü alırsınBu olurmu
sweette 1. 129 binde ben 6 binde nasıl yetişecegimEvet bu da para ödüllü oyun oyun isminin yazdığı yerin sağ tarafında i harfi var ona bastığın zaman ödülün ne olduğunu görürsün sıralamaya girersin o ödülü alırsın
Deneyeceksin şansınısweette 1. 129 binde ben 6 binde nasıl yetişecegim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!