Yemek yiyordum ab nabiyim cukka benim operim bak seniListe bende değil mal ama 10 dk dır yoksunuz dedim bi liste yayınlayam belki gelirsiniz takip şart hani
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yemek yiyordum ab nabiyim cukka benim operim bak seniListe bende değil mal ama 10 dk dır yoksunuz dedim bi liste yayınlayam belki gelirsiniz takip şart hani
Yemek yiyon he sahtekar diğer rolle yazıyon yaYemek yiyordum ab nabiyim cukka benim operim bak seni
Lan geldim isye ilk oraya yazdımYemek yiyon he sahtekar diğer rolle yazıyon ya
Git yalanlarını başka rollde sık burda biz yemeyizLan geldim isye ilk oraya yazdım
Senin agzina sicacak bekle sen djsjsGit yalanlarını başka rollde sık burda biz yemeyiz
Liste sende o zaman gelirse ?Liste bende değil mal ama 10 dk dır yoksunuz dedim bi liste yayınlayam belki gelirsiniz takip şart hani
Tamamdır zaten 3 kişiyiz ortaya zarf attım 1 kişi geldiListe sende o zaman gelirse ?
Gölü de getir yoksa bosuna listeci olacaksın aqjdjdjsTamamdır zaten 3 kişiyiz ortaya zarf attım 1 kişi geldi
Açtım kanalı söve söve takip ediyorumGölü de getir yoksa bosuna listeci olacaksın aqjdjdjs
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!