O toteme bende uyumaya gidiyorum. Bol şanslar iyi gecelerGelmez knk bugün aldık alacağımızı ikinci kupon belki bi ihtimal
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O toteme bende uyumaya gidiyorum. Bol şanslar iyi gecelerGelmez knk bugün aldık alacağımızı ikinci kupon belki bi ihtimal
Sahiden iyi mi geceler ?O toteme bende uyumaya gidiyorum. Bol şanslar iyi geceler
Moralim bozuldu mk ??Gelmez knk bugün aldık alacağımızı ikinci kupon belki bi ihtimal
Iyi iyi yorganin içine kafamı gömüp uyuyorum arada nefes almaya çıkıyorum o kadarSahiden iyi mi geceler ?
Totemi bozma az sus mk totemdeyimGollazza Lyon
Hadi iyi geceler knkIyi iyi yorganin içine kafamı gömüp uyuyorum arada nefes almaya çıkıyorum o kadar
Aslinda Öğlen Zagor köftesi de yedin bozma moraliniMoralim bozuldu mk ??
Oynayamadım o maçı ona yanıyorum sağlık olsunAslinda Öğlen Zagor köftesi de yedin bozma moralini
Aksilik işte Nasip te yoksa olmuyor.Oynayamadım o maçı ona yanıyorum sağlık olsun
Aynen öyleAksilik işte Nasip te yoksa olmuyor.
Ben alırsam gelmez kesin ?@Zagor paran varsa İspanya karilara bas 13 14 olur
Fazla basma 25 at 2 orana kazandigin 25 i de bana at ????Ben alırsam gelmez kesin ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!