LİSTE KAPANANA KADAR MACLA İLGİLİ YORUM SAYIN 1 Dİ almadım haberin olsunTek gole kaldı kupon
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
LİSTE KAPANANA KADAR MACLA İLGİLİ YORUM SAYIN 1 Dİ almadım haberin olsunTek gole kaldı kupon
Bende varım listedeApsuvachacha
Duman99
eydolu4731
asus1905
serhat131313
LİSTE AKTİF TAKİP ETMEYEN ÇIKAR
İlk yarilar bitene kadar buradaydimLİSTE KAPANANA KADAR MACLA İLGİLİ YORUM SAYIN 1 Dİ almadım haberin olsun
DOSTUM MACLA İLGİLİ MESAJ SAYIN 1 di 60 a kadarİlk yarilar bitene kadar buradaydim
60 A KADAR 5 MESAJ I OLAN HERKESİ ALIRIM MAC İLE İLGİLİ SONRASINDA AKTİF TAKİP ŞART
O halde başarılı olursak listedeki herkese 20 yapalımApsuvachacha
Duman99
eydolu4731
asus1905
serhat131313
LİSTE AKTİF TAKİP ETMEYEN ÇIKAR
TAKİP OLARAK SADECE 1 MESAJIN VAR GİDİP BAKABİLİRSİNNasıl 1 en azından 5 tane mesajım var
Pazarlık yapıp durmussun kardeşim merak ettim baktım nerde takip etmissinArkadaş her rolling aynı şeyi yapıyorsunuz iy bitene kadar takip ettim bildirimler bile açık gol olmasini takip ediyorum
Zaten katıldım sadece papara yok diye katılamam diye düşündümPazarlık yapıp durmussun kardeşim merak ettim baktım nerde takip etmissin
@Rooster a şikayet et haklı kim görelimListeye alacaksın arkadaş yok öğle yağma
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!