alone senimi yiyor napıyor çelikkanat onun soyadı mk ne çeligiKnk bunun soyadı çelik ti payfixte ç....t o ne alaka ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
alone senimi yiyor napıyor çelikkanat onun soyadı mk ne çeligiKnk bunun soyadı çelik ti payfixte ç....t o ne alaka ?
Yok lan çelikti ? ama senin dediğine göre doğru oluyor ?alone senimi yiyor napıyor çelikkanat onun soyadı mk ne çeligi
yavv adamla o kadar para alışverişiniz oluyor soyadını bilmiyorsunuz ben eskiden iban dan attım ona birkaç kere çelikkanat soyadıYok lan çelikti ? ama senin dediğine göre doğru oluyor ?
Looooo geld ???Knk bunun soyadı çelik ti payfixte ç....t o ne alaka ?
Geldi la adama sorun bana attığı oYok lan çelikti ? ama senin dediğine göre doğru oluyor ?
çokmu gürültü yaptık uyandırdık sanırımLooooo geld ???
La yok soyadını çelik diye biliyom aylardır ? çelikkanat çıktı mesele o ???Geldi la adama sorun bana attığı o
Verin kanka verin tc kimlik numaramida verin forumda ifsaladiniz iyice bnei ,???Geldi la adama sorun bana attığı o
Tebrikler kanjaİlk kuponumuz won yapılan dağıtım 2x30 Özelden 120 toplamda 150 TL ödül gönderildi.
En babası hesabına para atarlar payfix no verdik fena mı ettik özeli kapaliydi burdan attım ???Verin kanka verin tc kimlik numaramida verin forumda ifsaladiniz iyice bnei ,???
180 olur ozamanİlk kuponumuz won yapılan dağıtım 2x30 Özelden 120 toplamda 150 TL ödül gönderildi.
Heee okey bro??La yok soyadını çelik diye biliyom aylardır ? çelikkanat çıktı mesele o ???
Biliyom la kanka biliyom sknri yok ???En babası hesabına para atarlar payfix no verdik fena mı ettik özeli kapaliydi burdan attım ???
biraz daha çık180 olur ozaman
salak boston 6 farklı yenseydi 50 çekecektim yahu 115-109 du 3 lük yedi mk 115-112 oldu faulüde 2 de1 attılar 116-112 bittibiraz daha çık
guatemela ligi noldu loooobiraz daha çık
büyük ihitmalle yatarızguatemela ligi noldu loooo
4 te dedin maç yokbüyük ihitmalle yatarız
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!