Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı #Zagor'dan / Öğle Kuponu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Holigan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
İyide başta takip şartı yok ki
Abi rollün mantığı ilk gelenler beğenir takip eder
Söylenmesi gerekmiyor. Adam hayır için mi dağıtım yapıyor? Takip edenler arasında teselli parası şans parası dağıtıyor. Herkes beğeni atıp ayrılsın o zaman. Bu benim düşüncem sonuçta para adamın.

Muric81

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Basta takip zorunlugugu yok denilmis simdi cikmadiniz diye kurali değiştirmeye kalkmayin tebrik edin gecin

frkan1903

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Söylenmesi gerekmiyor. Adam hayır için mi dağıtım yapıyor? Takip edenler arasında teselli parası şans parası dağıtıyor. Herkes beğeni atıp ayrılsın o zaman. Bu benim düşüncem sonuçta para adamın.
Biz 2 3 senedir rolinglerin içindeyiz ilk defa senden öğrendim @eydolu4731 @Berlin @BMW yanlışsam düzeltinrol sahibi takip şartı istemiyorsa edilmesine gerekilmez

Berlin

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Her Rolü Çekiliş sahibi belirler Yazar oraya takip şart derse Ederiz Böyle Beğen yeter derse beğenip Geçeriz

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Başta da ilk 10 beğeni demiş 17 nasıl olmus

gustavo29

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
aslında takip zorunluluğu ile ilgili bir şey yazılmamış. mantıklı olan takip edenler arasından çekilmesi. yine de para adamın. ben karışmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap