Yok yok başta takip demedin ilk 17 dedin . Kural neyse odur çıkanlar at ödülü. Uzayıp gider sonraO zaman sıkıntı olmasın takip edenlerden @BMW liste yapabilirmisn sana zahmet
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok yok başta takip demedin ilk 17 dedin . Kural neyse odur çıkanlar at ödülü. Uzayıp gider sonraO zaman sıkıntı olmasın takip edenlerden @BMW liste yapabilirmisn sana zahmet
Aga cekilen adamlara ayıptırO zaman sıkıntı olmasın takip edenlerden @BMW liste yapabilirmisn sana zahmet
Aganda kavga cıkacak???Takip şart dememissin ama
Takip Şart demedin diye etmekdik Dostum Başta kural neyse oO zaman sıkıntı olmasın takip edenlerden @BMW liste yapabilirmisn sana zahmet
Haksızlık ama takip şart yazmamış ki ne alaka şimdi takip edenlerden diyor ben de takip edebilirdim ama takip şartı yok ilk ne yazildiysa o olurİptal???
Aynen başta ki kural ne ise o durTakip Şart demedin diye etmekdik Dostum Başta kural neyse o
Abi rollün mantığı ilk gelenler beğenir takip ederİyide başta takip şartı yok ki
Bende öyle diyorum. Başta kural neyse o geçerli olsun. Çıkanlar alsın ödülünüAga cekilen adamlara ayıptır
Yani hep @BMW yüzünden?Haksızlık ama takip şart yazmamış ki ne alaka şimdi takip edenlerden diyor ben de takip edebilirdim ama takip şartı yok ilk ne yazildiysa o olur
Brawo kural kural dir ??Basta takip zorunlugugu yok denilmis simdi cikmadiniz diye kurali değiştirmeye kalkmayin tebrik edin gecin
Biz 2 3 senedir rolinglerin içindeyiz ilk defa senden öğrendim @eydolu4731 @Berlin @BMW yanlışsam düzeltinrol sahibi takip şartı istemiyorsa edilmesine gerekilmezAbi rollün mantığı ilk gelenler beğenir takip eder
Söylenmesi gerekmiyor. Adam hayır için mi dağıtım yapıyor? Takip edenler arasında teselli parası şans parası dağıtıyor. Herkes beğeni atıp ayrılsın o zaman. Bu benim düşüncem sonuçta para adamın.
Her Rolü Çekiliş sahibi belirler Yazar oraya takip şart derse Ederiz Böyle Beğen yeter derse beğenip GeçerizAbi rollün mantığı ilk gelenler beğenir takip eder
Söylenmesi gerekmiyor. Adam hayır için mi dağıtım yapıyor? Takip edenler arasında teselli parası şans parası dağıtıyor. Herkes beğeni atıp ayrılsın o zaman. Bu benim düşüncem sonuçta para adamın.
Ne alaka yahu ben birşey demedim beni ateşe atma şimdiYani hep @BMW yüzünden?
İlK 17 dedik knkBaşta da ilk 10 beğeni demiş 17 nasıl olmus
Ben tesadüfen denk geldim katıldım, bana çıkmadı diye söylemiyorum. Sadece bana göre katıldığım rollerde beğeni atar takip edersin. Beğeni atıp ayrılan adama neden ödül verilsin ki? Saçma tipster mı bu adam ahahBiz 2 3 senedir rolinglerin içindeyiz ilk defa senden öğrendim @eydolu4731 @Berlin @BMW yanlışsam düzeltin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!