kardeşim adam begenin geçin demiş takip şartı yok sonradan kural değişmezKlavyeden mi kescez raconu? Çoluk çocukla uğraşıyoruz. Fikrimizi belirtiyoruz tahammülleri yok. Beğenirsin beğenmezsin havlamaın manası yok. Adam zaten dağıtıyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kardeşim adam begenin geçin demiş takip şartı yok sonradan kural değişmezKlavyeden mi kescez raconu? Çoluk çocukla uğraşıyoruz. Fikrimizi belirtiyoruz tahammülleri yok. Beğenirsin beğenmezsin havlamaın manası yok. Adam zaten dağıtıyor.
Gelir geliiir bir 10.5 üst te iyi gider hee abi ne diyorsunE hani daha ödül gelmemiş ki ???
Yanlış düşünüyorsunKendi atar yaptı. Ben insan gibi yazdım.
Ateş yakıyor yemek yapıyor 3 bin kelimeyi anlıyorKendi atar yaptı. Ben insan gibi yazdım.
Tamam takip şartı yok dememiş var da dememiş. Roll mantığını yazdım. Ben öyle biliyorum mal mal konuşmasına gerek yoktu. Fikrimi söyledim sadece. Bana ver demedim kaldı ki TC onayı yokmuş.kardeşim adam begenin geçin demiş takip şartı yok sonradan kural değişmez
Hayırdır 2 gündür aynı laflarAteş yakıyor yemek yapıyor 3 bin kelimeyi anlıyor
Peki eyvallahYanlış düşünüyorsun
Yok la cekecem parayı cep te metelik yokGelir geliiir bir 10.5 üst te iyi gider hee abi ne diyorsun
senin yok tc onayı adamın hertarafı tcTamam takip şartı yok dememiş var da dememiş. Roll mantığını yazdım. Ben öyle biliyorum mal mal konuşmasına gerek yoktu. Fikrimi söyledim sadece. Bana ver demedim kaldı ki TC onayı yokmuş.
Bak dalgana dostum. Yaşıtların iletişim kur gerek yok polemiğe.Ateş yakıyor yemek yapıyor 3 bin kelimeyi anlıyor
Habeş maymunları 3 bin kelime anlıyomuşta Arkadaşta o işteHayırdır 2 gündür aynı laflar
kanka al sen onu katla ben kumara düşemicem katla da gel inşallah
Ben alırım merak etmeyin??Yok Kanka al sen la
Hoş geldin bizim kervanaYok la cekecem parayı cep te metelik yok
Tamam dayı bol şanssenin yok tc onayı adamın hertarafı tc
Abi yaş kaçBak dalgana dostum. Yaşıtların iletişim kur gerek yok polemiğe.
47Abi yaş kaç
ben aldım bilem sigarasız kaldık muricoBen alırım merak etmeyin??
Yalaniniiiii sen şimdi bi 44 oran bulursun +7??Yok la cekecem parayı cep te metelik yok
ıranı bekle?Ben alırım merak etmeyin??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!