Doktor dedi alma onuBen niye yokum keal
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Doktor dedi alma onuBen niye yokum keal
ahmet sen foruma girmeden önce beynini de tak olurmuBen niye yokum keal
Olmaz seninle şartları eşitlemek için mecbur beynimi çıkarmam lazımahmet sen foruma girmeden önce beynini de tak olurmu
Şartlari eşitlemen için önce bi beyninin olmasi lazim sonra o beyni nasil kullancani bilmem lazim sonra anlarsinki her konunun altinda bos yapilmaz he bos yapmak istiyorsan acayim sana golgesini benimkinin altinda bos yaparsan seversin sen hemOlmaz seninle şartları eşitlemek için mecbur beynimi çıkarmam lazım
Önce bir cümle kurmayı öğren sen de sonra bana beynimin olmadığını söyleyebilmek gibi bir şansın olsunŞartlari eşitlemen için önce bi beyninin olmasi lazim sonra o beyni nasil kullancani bilmem lazim sonra anlarsinki her konunun altinda bos yapilmaz he bos yapmak istiyorsan acayim sana golgesini benimkinin altinda bos yaparsan seversin sen hem
Yazık sen de dodoya attığına göre sende de beyin yok sanırım?Bu @BERAT2010 dolandırıcı da like atiyor mesajlara??
Neyi atmisim kafan mi guzel?Yazık sen de dodoya attığına göre sende de beyin yok sanırım?
Olm ben durun diyorum sen ne diyon dodo hakli mk harbiden beynin yok?Önce Beğen dodoya destek ver sonra yarış kızıştı yarışa dahil oluyorsun dahada
Tuh ifşa olduk.mk?
Durun diyip beğeni atıyor iken tabiki yarışa dahil oluyonOlm ben durun diyorum sen ne diyon dodo hakli mk harbiden beynin yok?
Begeni atmiyom gulucuk atiyom dikkat edrsen bak sanada attim?Durun diyip beğeni atıyor iken tabiki yarışa dahil oluyon
Gülücük ne anlam ifade ediyor bana bir açıklar mısınBegeni atmiyom gulucuk atiyom dikkat edrsen bak sanada attim?
Alma bizi bosver kral sensin?Hata bende aslında sizi ciddiye alarak hata yapıyorum
Adamin yazdigi yazıya güldüm senden izin mi alsaydım apiii?Gülücük ne anlam ifade ediyor bana bir açıklar mısın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!