Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Efem canım
Paramızı vermiyilerEfem canım
Kim nedenParamızı vermiyiler
Para saymakla uğraşıyomVay zengin nerlerdesin
Arkadaş geçen bana 40 küsür attı. Gelir Dağıtımı diye düşünüyorum
bol şanslarKupon kazanırsa 6 kişiye 25 TL listeci arkadaşımıza da 50 TL
Liste ve kurallar @ALONE DARK ta
Ekli dosyayı görüntüle 15990
Bencede gelebilir ama tam dağıtım anında forumda deaktif olmasi hoş olmadı, gelirse mantikli bir aciklamasi olur diye elbet bakalimArkadaş geçen bana 40 küsür attı. Gelir Dağıtımı diye düşünüyorum
Ya ne mantıklı açıklaması kaçtı gitti işte *** ibinesinin zoruna gitti olay bu komplo teorisi üretmeyin kazaninca gelir kazanmassa girmezBencede gelebilir ama tam dağıtım anında forumda deaktif olmasi hoş olmadı, gelirse mantikli bir aciklamasi olur diye elbet bakalim
sana para atan birinden hayır gelmezArkadaş geçen bana 40 küsür attı. Gelir Dağıtımı diye düşünüyorum
200 küsür basmış kazanç 600 küsür 350 dağıtım arkadas hiç kâr a geçmeyecek mi biraz garip roll konusu olmuşBencede gelebilir ama tam dağıtım anında forumda deaktif olmasi hoş olmadı, gelirse mantikli bir aciklamasi olur diye elbet bakalim
6x25+50 350 mi eder abi200 küsür basmış kazanç 600 küsür 350 dağıtım arkadas hiç kâr a geçmeyecek mi biraz garip roll konusu olmuş
Ayrıca acmasaydi zoruna gidecekse bizim suçumuz ne ***200 küsür basmış kazanç 600 küsür 350 dağıtım arkadas hiç kâr a geçmeyecek mi biraz garip roll konusu olmuş
Abi niye payfix atin desin ugrassın ki kupon gelir gelmez gider zatenYa ne mantıklı açıklaması kaçtı gitti işte *** ibinesinin zoruna gitti olay bu komplo teorisi üretmeyin kazaninca gelir kazanmassa girmez
Pardon oruç kafaya vurdu zaten matematik te zayıf6x25+50 350 mi eder abi
Fatih orucum bütün günüm kötü geçti a dan z ye üstüne sigarasizlik az önce çocuğun biriyle takıştık beynim yerinde değil ters gideni s1kerim konu sahibi dahilAbi niye payfix atin desin ugrassın ki kupon gelir gelmez gider zaten
Farketmez kardeşFatih orucum bütün günüm kötü geçti a dan z ye üstüne sigarasizlik az önce çocuğun biriyle takıştık beynim yerinde değil ters gideni s1kerim konu sahibi dahil
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!