Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Liste alındı ayak yapma arkadaşım falan ???Abiiiiii çıldırıcam en yakın arkadaşımmmmmm 50 kuruşa az önce 35 k aldı hahahahahahahahahahaahahah. @Rooster az telegrama bakar mısın Ekli dosyayı görüntüle 5191
Yarın görüşürüz hahahahaahhahaListe alındı ayak yapma arkadaşım falan ???
Gonzo jackpotHangi oyun o 50 kuruşa onu veren
Sen alamdiktan sonra mkGonzo jackpot
Liste yi alıyorum şimdiden ??? benim var sende IBAN metefe oaysix papara hayhay peppara ne ararsan hepsini yolladım ????Yarın görüşürüz hahahahaahhaha
La ayak yapıyordur kendi vurmuştur arkadaşım diyorSen alamdiktan sonra mk
La abi sen alsanda mutlu olurdumSen alamdiktan sonra mk
Kendi vursa forumun adını bile unutmuştu coktan?La ayak yapıyordur kendi vurmuştur arkadaşım diyor
Yok yav @TÖMBELEKÇİ iyi dir öyle biri değil oKendi vursa forumun adını bile unutmuştu coktan?
Kanka hepsi tamam da oaysix yeni mi çıktı bende yok o ?Liste yi alıyorum şimdiden ??? benim var sende IBAN metefe oaysix papara hayhay peppara ne ararsan hepsini yolladım ????
La senin eben güzel mi ???Kanka hepsi tamam da oaysix yeni mi çıktı bende yok o ?
Yaşlı hali iyi deldi genç hali iyiymiş ama ?La senin eben güzel mi ???
sende 6k tamı kullandın hani çekim hani cukka tefoyla ugraştırıyorsun bizi sabahtır beriHayatta ki şansını orda kullanmış mke
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!