sen kullanıcı adı şifreni ver birisi senin yerine görüntü alıp atsın buraya*** telefonundan ss aliyorum sol tarafın çeyreği gözükmuyor mke tarih kısmı gözükmüyor saati gözüküyor kabul eder mi bu betasus ***
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
sen kullanıcı adı şifreni ver birisi senin yerine görüntü alıp atsın buraya*** telefonundan ss aliyorum sol tarafın çeyreği gözükmuyor mke tarih kısmı gözükmüyor saati gözüküyor kabul eder mi bu betasus ***
*** telefonundan ss aliyorum sol tarafın çeyreği gözükmuyor mke tarih kısmı gözükmüyor saati gözüküyor kabul eder mi bu betasus ***
Para var içinde mke dayanamadım çekim gelince 150tlyi attım direk. Zabaha kadar burdayız mugoosen kullanıcı adı şifreni ver birisi senin yerine görüntü alıp atsın buraya
banada bi 50 atarmısınPara var içinde mke dayanamadım çekim gelince 150tlyi attım direk. Zabaha kadar burdayız mugoo
Tarih kesik bana ya 11 yada 21 gibi geldi pek inanmadim palacim?Para var içinde mke dayanamadım çekim gelince 150tlyi attım direk. Zabaha kadar burdayız mugoo
Bekleriz mk shop mop yapmadaTamam mı yavrucum sabahı bekle sadece
ne gazozu Nuri alçomu olcan şimdide olum?Uğra sabah yanıma yavrucum. Gazoz istermisin iyi gider @Vortex
Beni göreni ben 10 kere görürüm. Sabah atsaydın şimdi paran sendeydi biladerimParası olduğu halde sırf bana kazandırmak için benden para isteyen dağ gibi pala seni asla unutmayacağım.
@Palaa
Ekli dosyayı görüntüle 5199
Beni göreni ben 10 kere görürüm. Sabah atsaydın şimdi paran sendeydi biladerim
Kefil?1K at bana kanka haftaya 2K al.
ben seni hergün forumda görüyorum beni görmedin amaBeni göreni ben 10 kere görürüm. Sabah atsaydın şimdi paran sendeydi biladerim
hahahahaKefil?
Beni gordu beyler simdi bi 50tl geldi saolsun kesene bereket pqla ??Beni göreni ben 10 kere görürüm. Sabah atsaydın şimdi paran sendeydi biladerim
bi beni görmüyor ben görünmez falanmıyım dodo bi baksana banaBeni gordu beyler simdi bi 50tl geldi saolsun kesene bereket pqla ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!