Yok bre bakalim gelsinde bugun etkinlik yagacak356 bin 56 sini vermen lazım listeci 27 çekilişli de 1 kişi 27 ???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok bre bakalim gelsinde bugun etkinlik yagacak356 bin 56 sini vermen lazım listeci 27 çekilişli de 1 kişi 27 ???
Katılım bitmeden yazmışım listede olmama sebebim nedir sayın kardeşBeni pazar gecesi boston yoldu uzamadi 215u dedik sivadilar
ListedesinKatılım bitmeden yazmışım listede olmama sebebim nedir sayın kardeş
Takılıyorum yav bakma sen banaYok bre bakalim gelsinde bugun etkinlik yagacak
Her etkinlikte 1 kişi 27yse yarrr yedik ?Yok bre bakalim gelsinde bugun etkinlik yagacak
Son 30 saniye kala bol şanslar dedin 10 saniye kala 80 sen olsan ALIRMISIN listyeAdam ne zaman katılım bitti yazmış ne zaman yazanı almamışsın listeni seveyim ?
Yok bu gelsin 2 3 katlanarak gidecez tuttukcaHer etkinlikte 1 kişi 27yse yarrr yedik ?
Bu acilisti ufaktan basladimHer etkinlikte 1 kişi 27yse yarrr yedik ?
Aslinda adam hakli ama bilemedim son dk geldin @Klostrofobi ?Son 30 saniye kala bol şanslar dedin 10 saniye kala 80 sen olsan ALIRMISIN listye
Kaybol lan bu forumdan yakalaSon 30 saniye kala bol şanslar dedin 10 saniye kala 80 sen olsan ALIRMISIN listye
Hoş geldin hırsızKaybol lan bu forumdan yakala
Tmm dimiCaptainJackSparrow
EYDOLU4731
Mahmut8021
Zagor
Sergendinho
Klostrofobi
Liste değişmesin ?? her kuponun won olduğunda listedekiler den birine ver ödülü ??Bu acilisti ufaktan basladim
Katılım bitti denilmeden 1 sn önce geleni alırım. Ki çok aldım.Son 30 saniye kala bol şanslar dedin 10 saniye kala 80 sen olsan ALIRMISIN listye
TamamTmm dimi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!