Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen niye yapmıyn çekilişiKatilim bitti beyler
Listede yokum diyen varsa diyebilir iy bitine kadardiCaptainJackSparrow
EYDOLU4731
Mahmut8021
Zagor
Sergendinho
Beni pazar gecesi boston yoldu uzamadi 215u dedik sivadilarOda alt bitti demi şans işte dün kasa atarak gitsem çekiyodm kasa atmadım en sonunda çekemeden gitti ne varsa
AynenGüzel çıktı nazar değdirmeyelim 3.per 35 gelsin en az
Takibe yetiştiysem girerim niye girmeyeyim. Ben de çekilişe 27 sallıycan sandım ?Gerci sen listeye girceksen olmaz gircen mi
Biliyorum takip edenleri yazdım zatenListede yokum diyen varsa diyebilir iy bitine kadardi
Yav yeni adet mi bu listeci kendini de listeye yazıyor ??CaptainJackSparrow
EYDOLU4731
Mahmut8021
Zagor
Sergendinho
Kasa atsan gelmezdi mkOda alt bitti demi şans işte dün kasa atarak gitsem çekiyodm kasa atmadım en sonunda çekemeden gitti ne varsa
Nba bu ara ters bylaşmayn derimBeni pazar gecesi boston yoldu uzamadi 215u dedik sivadilar
HahahahahahaYav yeni adet mi bu listeci kendini de listeye yazıyor ??
Çok güzel sayılar çıkıyor nere tersNba bu ara ters bylaşmayn derim
356 bin 56 sini vermen lazım listeci 27 çekilişli de 1 kişi 27 ???@BMW gel cek nerdesin
Salaklik bizde alt almadik ilk 3 mac alt oldu 1 deki 3 mac ust hep ayarÇok güzel sayılar çıkıyor nere ters
Adam ne zaman katılım bitti yazmış ne zaman yazanı almamışsın listeni seveyim ?CaptainJackSparrow
EYDOLU4731
Mahmut8021
Zagor
Sergendinho
kendin çek başkan@BMW gel cek nerdesin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!