2 nizde varsinizOnun işi var ben zaten sonradan geldim laf olmasın onun yerine takip ediyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
2 nizde varsinizOnun işi var ben zaten sonradan geldim laf olmasın onun yerine takip ediyorum
Lan 27 veriyorsun ona da etkinlik şartı koyuyorsun el insaf millet aç aç2dk bos totemm gelsin 2 kisi 27 odul alan etkinlik acacak ama
Çıkan yok listede devamOnun işi var ben zaten sonradan geldim laf olmasın onun yerine takip ediyorum
Burdayım burda
Mac bitince cekilis yapar misin kral @Sergendinho listeyi atacakşuan müsaitim dostum buyur
Boktan işler mkKimse laf edemez ikinizde varsınız işte devam et boşver
Sende yüz de yok la her gördüğümde liste liste diye yirtan kendini benim öyle mi .dGİT konunun başına bak para alamıyorum geri zekalı seni kendimi listeye yazdım senin gibi değilim aç kedi
Burdayım burda
Mac bitince cekilis yapar misin kral @Sergendinho listeyi atacak
Şu faulbetten bi bana freebet ekletmediniz ya siteye hıncıma sürekli yatırım yapıp kaybediyorum ?Burdayım burda
Durup durup ayni anda geldinizBurdayım burda
kabul bana cikarsa roll açarım2dk bos totemm gelsin 2 kisi 27 odul alan etkinlik acacak ama
O site sponsorlktan çıkmış la ? anlaşamıydum hiç onlarlaŞu faulbetten bi bana freebet ekletmediniz ya siteye hıncıma sürekli yatırım yapıp kaybediyorum ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!