Benim az isim var mac sizde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
faulbet mi kaldıŞu faulbetten bi bana freebet ekletmediniz ya siteye hıncıma sürekli yatırım yapıp kaybediyorum ?
Sana çıkarsa Ruszedelere yardım etmeyecek miydinnkabul bana cikarsa roll açarım
sponsorlarımızdan oynamanı tavsiye ederimŞu faulbetten bi bana freebet ekletmediniz ya siteye hıncıma sürekli yatırım yapıp kaybediyorum ?
O da mı be..faulbet mi kaldı
HIRSIZ konuştu yineSende yüz de yok la her gördüğümde liste liste diye yirtan kendini benim öyle mi .d
uğursz site ?faulbet mi kaldı
Ben sponsordan oynayınca başım ağrıdı @Rooster bilir. Allahtan çözüyosunuz da para kalmıyorsponsorlarımızdan oynamanı tavsiye ederim
Abi tartışmak için konu açın etkinliğin anasını skmeyin rica ediyorum.HIRSIZ konuştu yine
bizim halimiz onlardan perisanSana çıkarsa Ruszedelere yardım etmeyecek miydinn
Çözeriz sorun yok olmadı kendi cebimizden ödüyozBen sponsordan oynayınca başım ağrıdı @Rooster bilir. Allahtan çözüyosunuz da para kalmıyor
Eyvallah daha yazmam onaAbi tartışmak için konu açın etkinliğin anasını skmeyin rica ediyorum.
Sen şimdi cebinden öde ben bugün bir sponsorla sorun yaşayacak gibi hissediyorum ?Çözeriz sorun yok olmadı kendi cebimizden ödüyoz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!