dur Ia sayıyorum pusudayım@gomez paramı ver
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
dur Ia sayıyorum pusudayım@gomez paramı ver
Geçen nöbetten çıkmıştım carsida indim marketten kiyma et falan aldim ciktim. Cikista yolda birisi beni nasıl yaptı etti 10 tl acayip fena çarptı allahtan tek 10 tl em vardıAnlayan anladı
200 liraya adammi dövülür ***
Cengo die biri???İnanmıcaksın biri gece 3 te aradı dayı dağbaşındayım motorda yakıt bitti acil 30 dedi ulan ***** dağbaşında atm mi var dedim ben bulurum dayı dedi???
BurcuCengo die biri???
Aynen???
Serkan onun yanında melekkk?
Geçen nöbetten çıkmıştım carsida indim marketten kiyma et falan aldim ciktim. Cikista yolda birisi beni nasıl yaptı etti 10 tl acayip fena çarptı allahtan tek 10 tl em vardı
Hajajahahajkakaba yarıldım **Bu serkan onu da kabul eder yazar sana kanka 100 100 bölüşelim ağzımı burnumu kır der.
m aynı gün 3 sefer tokatladı beni???O kim? Acil yazsın bana bedava veririm.
Ada
m aynı gün 3 sefer tokatladı beni???
Vallaha çok safim.nasil öyle bir tongoya düştüm adamin ardindan mal gibi baka kaldim kimseye de anlatamadim kimse düşmem demesin bi anda nasıl oluyor gözün e perdemi iniyor noluyor anlamiyorsun. Neyse Giden 10 tl olsun allahtan 100-200 yoktu kötü koyardiSerkandır o.
Vallaha çok safim.nasil öyle bir tongoya düştüm adamin ardindan mal gibi baka kaldim kimseye de anlatamadim kimse düşmem demesin bi anda nasıl oluyor gözün e perdemi iniyor noluyor anlamiyorsun. Neyse Giden 10 tl olsun allahtan 100-200 yoktu kötü koyardi
Nasıl çarptı anlamadan ?Geçen nöbetten çıkmıştım carsida indim marketten kiyma et falan aldim ciktim. Cikista yolda birisi beni nasıl yaptı etti 10 tl acayip fena çarptı allahtan tek 10 tl em vardı
Cengo cenk değilmi diğer tarafta takılıyordu sanırım bi ara kovidim köyde yaşıyorum falan diyorduCengo die biri???
Cengo cenk değilmi diğer tarafta takılıyordu sanırım bi ara kovidim köyde yaşıyorum falan diyordu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!