Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çekiliş 1 Kişi 30 TL Poğaça Parası

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Nasıl çarptı anlamadan ?
Lan uykulu uykulu marketten çıktım bi fırın ismi söyledi sen orda oturmuyormusun ben fırını n sahibiyim yanıma para almayi unutmuşum bana 50-100 verirmisin dedi bende marketten çıktım 10 tl var dedim onu verdim sonra araba şurada sen bekle ben bi zeytin alıp geleceğim dedi gidiş o gidiş mk ibnenede öyle tanıdık geldiki kandik işte :(
Nasıl çarptı anlamadan ?

Cevik42

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Lan uykulu uykulu marketten çıktım bi fırın ismi söyledi sen orda oturmuyormusun ben fırını n sahibiyim yanıma para almayi unutmuşum bana 50-100 verirmisin dedi bende marketten çıktım 10 tl var dedim onu verdim sonra araba şurada sen bekle ben bi zeytin alıp geleceğim dedi gidiş o gidiş mk ibnenede öyle tanıdık geldiki kandik işte :(
Kesbişolsun

eydolu4731

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Vay mk iyiki 10 TL varmış üstünde 50 100 olsa onu verecektin yani

dembele3538

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@kadircan4747 dayı sen misin doğru söyle

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Vay mk iyiki 10 TL varmış üstünde 50 100 olsa onu verecektin yani
Valla hanım masa almış onu kuracaktim acaleden yazdım daha detayi varda bosver olan olmus.detaylı yazamadım. Ama olsa vermiştim sanırım. Kanıp 10 u veren 50-100 de verirdi işin garip tarafı söylediği fırınin sahibini sonradan düşündüm ben biliyorum o değildi :) o an nasıl aklıma gelmedi inan hatırlamıyorum. Belki de fırınin orda oturmuyormusun diyince şu fırın mı diye fırınin ismini ben söyledim sanırım :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap