Yok be çıkardım kendim verdimDüşürdün belki.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok be çıkardım kendim verdimDüşürdün belki.
Lan uykulu uykulu marketten çıktım bi fırın ismi söyledi sen orda oturmuyormusun ben fırını n sahibiyim yanıma para almayi unutmuşum bana 50-100 verirmisin dedi bende marketten çıktım 10 tl var dedim onu verdim sonra araba şurada sen bekle ben bi zeytin alıp geleceğim dedi gidiş o gidiş mk ibnenede öyle tanıdık geldiki kandik işteNasıl çarptı anlamadan ?
Nasıl çarptı anlamadan ?
KesbişolsunLan uykulu uykulu marketten çıktım bi fırın ismi söyledi sen orda oturmuyormusun ben fırını n sahibiyim yanıma para almayi unutmuşum bana 50-100 verirmisin dedi bende marketten çıktım 10 tl var dedim onu verdim sonra araba şurada sen bekle ben bi zeytin alıp geleceğim dedi gidiş o gidiş mk ibnenede öyle tanıdık geldiki kandik işte
Vay mk iyiki 10 TL varmış üstünde 50 100 olsa onu verecektin yaniLan uykulu uykulu marketten çıktım bi fırın ismi söyledi sen orda oturmuyormusun ben fırını n sahibiyim yanıma para almayi unutmuşum bana 50-100 verirmisin dedi bende marketten çıktım 10 tl var dedim onu verdim sonra araba şurada sen bekle ben bi zeytin alıp geleceğim dedi gidiş o gidiş mk ibnenede öyle tanıdık geldiki kandik işte
@kadircan4747 dayı sen misin doğru söyleLan uykulu uykulu marketten çıktım bi fırın ismi söyledi sen orda oturmuyormusun ben fırını n sahibiyim yanıma para almayi unutmuşum bana 50-100 verirmisin dedi bende marketten çıktım 10 tl var dedim onu verdim sonra araba şurada sen bekle ben bi zeytin alıp geleceğim dedi gidiş o gidiş mk ibnenede öyle tanıdık geldiki kandik işte
TşkKesbişolsun
Valla hanım masa almış onu kuracaktim acaleden yazdım daha detayi varda bosver olan olmus.detaylı yazamadım. Ama olsa vermiştim sanırım. Kanıp 10 u veren 50-100 de verirdi işin garip tarafı söylediği fırınin sahibini sonradan düşündüm ben biliyorum o değildi o an nasıl aklıma gelmedi inan hatırlamıyorum. Belki de fırınin orda oturmuyormusun diyince şu fırın mı diye fırınin ismini ben söyledim sanırımVay mk iyiki 10 TL varmış üstünde 50 100 olsa onu verecektin yani
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!