odul geldi tesekkurler dayiMeto ne zaman yalan attım?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
odul geldi tesekkurler dayiMeto ne zaman yalan attım?
Gece verdim diyetimi tam 800 tl?Payfix attım ozaman
Banada 15-20 güne biyerden 1.500 -2.000 arası bi para gelecek bakalım 1k hanıma kalanı banaMeto ne zaman yalan attım?
Zayıflatır çok vermeGece verdim diyetimi tam 800 tl?
Çok vermiş sin bana vermedikten sonra napayım diyeti ben sisko olmak istiyorumGece verdim diyetimi tam 800 tl?
Aga Herkesden istiyon yanlış anlama beni kendini düşürme paran yoksa boşver oynama bak bende oynamıyorum bişeu kaybetmessinüÇok vermiş sin bana vermedikten sonra napayım diyeti ben sisko olmak istiyorum
Hani bana hani bana tabi biz dış kapının dış mandaliyizGece verdim diyetimi tam 800 tl?
Gec kaldınHani bana hani bana tabi biz dış kapının dış mandaliyiz
Gel cekim paylaş al
Sen sus??Zayıflatır çok verme
Gönder bana aliyim istiyosan twitterın yıkmu seninGel cekim paylaş al
Senin özelden Paylaş sın öyle alGel cekim paylaş al
YokGönder bana aliyim istiyosan twitterın yıkmu senin
Özele gelGönder bana aliyim istiyosan twitterın yıkmu senin
Atlas tweeter istemiyor muhsinin dm de Paylaş görüntüyü mail at
Gece uyuyoruz kazandığını nerden bilipte kalkalimGec kaldın
Ne desen haklısın ne diyeyim allah kimseyi düşürmesinAga Herkesden istiyon yanlış anlama beni kendini düşürme paran yoksa boşver oynama bak bende oynamıyorum bişeu kaybetmessinü
Dostum Bende düşüğüm bak tek başıma yaşıyorum evde yani para kalmadı 0 ı tükettim Sen düşün ama sorun değil toparlarız bi şekildeNe desen haklısın ne diyeyim allah kimseyi düşürmesin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!