Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gelirse Çekiliş 1 Kişi 50 TL Rolling Parası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muric81

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kardeş borcun şu günü bu günü mü var. Gun soylenmediyse bak ne güzel ödül kazanmisken ordan vermek en mantiklisi 50 yi alıp kumarda kaybedecen borcun orda sabit kalacak.
Meto yahu sen niye herseye cidden burnunu sokuyon merak ediyorum bu olay icin degil her yerde yargi dagitiyon ama Berline hile yapacaktim cikmamasi icin demesini biliyon ??

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Meto yahu sen niye herseye cidden burnunu sokuyon merak ediyorum bu olay icin degil her yerde yargi dagitiyon ama Berline hile yapacaktim cikmamasi icin demesini biliyon ??
Pardon Özür gerçekten :) az önce herşeye karismicam dedim bukez sana karistim banane yahu naparasiniz yapın :)

Transformers

Bonkör Üye
T.C Onaylı
@Muric81 ne anlamaz insansın
Borcu espri olarak dedik
Gerçekten yazık ya kimse beni tanımamış ya gerçekten herkes çıkarcı olmuş. Kendinden başkasını düşünen yok

Transformers

Bonkör Üye
T.C Onaylı
Ulan benim kadar hızlı etkinlik parasını gönderen varmı
Adam olan adam gibi cevap versin

ARTİZZ DAYI

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kardeş yanlış anlamada kirayi odemek içinde burdan para isteyen kesinlikle yalan söylüyordur. Forum olmasa sen olmasan sokaktami kalacak
kral yanlış anladın forumdan değil yakın arkadaşım para istedi ver 2 3 saate takla attırıp verecem dedi bende kiramı ödemedi onu verdim pazartesiden bu yana bekliyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap