Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gelirse Çekiliş 1 Kişi 50 TL Rolling Parası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muric81

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
??Sabah tan beri tartışıyoruz haybeye. @Muric81 süre 3 dk ıydı dostum maalesef sen zaten 5 dk sonra gelmişin?
Hakkın @BMW ye geçti.
@BMW payfix alayım dostum
SÜRE 3 dk
Zaten parayi atmamak icin bir saattir oraya buraya kiviriyon kendini git bakalim tam 3 dk hade onu geçtim hangi rollde çekilişten sonra 3 dk sure koyulmus bak bugune kdr kimsenin bi kuruşunu yemedim yemezdim de ilk sana yapac bugun sen kime atarsan at o parayı ben o parayi bana attigin 50 yerine sayıyorum be odestik oldumu hade bol şanslar ?

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Sende bir saattir adama laf salliyon yok soyle boyle bi at dedi hmn payfix atıldı diyon seninde ihale sana gelince nasil cark ettigini bir kez daha gordum o huyunu zaten biliyordum da yine gorduk?
La ne alaka şimdi suçlu benmi oldum. Adama etiket atıp muricin ödül ü at diyen bendim.

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Sende bir saattir adama laf salliyon yok soyle boyle bi at dedi hmn payfix atıldı diyon seninde ihale sana gelince nasil cark ettigini bir kez daha gordum o huyunu zaten biliyordum da yine gorduk?
Ben adama kötü anlamda birşey söylemedim ki onu düşündüğüm için uyarı manasında konuştum sadece

ARTİZZ DAYI

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Zaten parayi atmamak icin bir saattir oraya buraya kiviriyon kendini git bakalim tam 3 dk hade onu geçtim hangi rollde çekilişten sonra 3 dk sure koyulmus bak bugune kdr kimsenin bi kuruşunu yemedim yemezdim de ilk sana yapac bugun sen kime atarsan at o parayı ben o parayi bana attigin 50 yerine sayıyorum be odestik oldumu hade bol şanslar ?

Transformers

Bonkör Üye
T.C Onaylı
50 liralık adam. Senin olsun para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap