Yok valla çocukla ugrasiyordum foruma bi girdim etiketi gördüm direkt yazdımHazır mıydın be ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok valla çocukla ugrasiyordum foruma bi girdim etiketi gördüm direkt yazdımHazır mıydın be ?
Zaten parayi atmamak icin bir saattir oraya buraya kiviriyon kendini git bakalim tam 3 dk hade onu geçtim hangi rollde çekilişten sonra 3 dk sure koyulmus bak bugune kdr kimsenin bi kuruşunu yemedim yemezdim de ilk sana yapac bugun sen kime atarsan at o parayı ben o parayi bana attigin 50 yerine sayıyorum be odestik oldumu hade bol şanslar ?
Sende bir saattir adama laf salliyon yok soyle boyle bi at dedi hmn payfix atıldı diyon seninde ihale sana gelince nasil cark ettigini bir kez daha gordum o huyunu zaten biliyordum da yine gorduk?Payfix atıldı
La ne alaka şimdi suçlu benmi oldum. Adama etiket atıp muricin ödül ü at diyen bendim.Sende bir saattir adama laf salliyon yok soyle boyle bi at dedi hmn payfix atıldı diyon seninde ihale sana gelince nasil cark ettigini bir kez daha gordum o huyunu zaten biliyordum da yine gorduk?
İşine bak metoLa ne alaka şimdi suçlu benmi oldum. Adama etiket atıp muricin ödül ü at diyen bendim.
Ben adama kötü anlamda birşey söylemedim ki onu düşündüğüm için uyarı manasında konuştum sadeceSende bir saattir adama laf salliyon yok soyle boyle bi at dedi hmn payfix atıldı diyon seninde ihale sana gelince nasil cark ettigini bir kez daha gordum o huyunu zaten biliyordum da yine gorduk?
Meto hep hak hukuk dion madem öle bu parayı almaman lazımLa ne alaka şimdi suçlu benmi oldum. Adama etiket atıp muricin ödül ü at diyen bendim.
Zaten parayi atmamak icin bir saattir oraya buraya kiviriyon kendini git bakalim tam 3 dk hade onu geçtim hangi rollde çekilişten sonra 3 dk sure koyulmus bak bugune kdr kimsenin bi kuruşunu yemedim yemezdim de ilk sana yapac bugun sen kime atarsan at o parayı ben o parayi bana attigin 50 yerine sayıyorum be odestik oldumu hade bol şanslar ?
Meto al murice ver o zaman bromLa ne alaka şimdi suçlu benmi oldum. Adama etiket atıp muricin ödül ü at diyen bendim.
@Muric81 şu mesajı oku sonra bana laf söyle. Kimsenin parasinda gözüm yoktur@Transformers kardeş bu olaydan dolayı dağıtım roll içine sinmiyorsa bidaha yapmazsin olur biter. Ama @Muric81 in ödülü ativer zaten kuruymus islansin birazcık.
O zaman muriçe at parayı meto adil adam diyelim?@Muric81 şu mesajı oku sonra bana laf söyle. Kimsenin parasinda gözüm yoktur
dayı ev sahibi arıyor ne zaman atacaksın 1500üO zaman muriçe at parayı meto adil adam diyelim?
Gec bu isleri once adamin habire damarına bas bas sonra yumuşama ok neyse mk başim sisti bakin keyfinize? Düşmez kalkmaz bir Allah elbet dogrulcaz bir gun?@Muric81 şu mesajı oku sonra bana laf söyle. Kimsenin parasinda gözüm yoktur
Hiç bir zamandayı ev sahibi arıyor ne zaman atacaksın 1500ü
Ona neden vereyim adam kural belirlemiş 3 dakikada atmamis Payfix i kural kural değilmi ? 5 dakikada atmadigini adam belirlemiş.Meto al murice ver o zaman brom
50 liralık adam. Senin olsun paraZaten parayi atmamak icin bir saattir oraya buraya kiviriyon kendini git bakalim tam 3 dk hade onu geçtim hangi rollde çekilişten sonra 3 dk sure koyulmus bak bugune kdr kimsenin bi kuruşunu yemedim yemezdim de ilk sana yapac bugun sen kime atarsan at o parayı ben o parayi bana attigin 50 yerine sayıyorum be odestik oldumu hade bol şanslar ?
Belli kim 50 liralik bir saattir dansöz gibi kiviriyon50 liralık adam. Senin olsun para
O zaman meto bence savunma yapma dostum neyse ben karismam 2 li konulara hadi eyw ben anladim.Ona neden vereyim adam kural belirlemiş 3 dakikada atmamis Payfix i kural kural değilmi ? 5 dakikada atmadigini adam belirlemiş.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!