Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Papa salDemek ki sadece Akp yol yapmıyormuş ?
Amca özelden papara numaranızı iletir misinizDemek ki sadece Akp yol yapmıyormuş ?
Dayı seni çok seviyorumPapa sal
Kanka onu bunu bilmem. Alt oynamaya başladım kazanıyorum çok netkanka bi ara 1.89 - 1.81 oranda 89 geliyor 81 gelmis 1.66 gelmiyodu o gelmis tam ters oranlarami saplasak artik cunku benim belli basli oranlarim vardi takip ediyordum onlar gelmiyor artik
Kasa 20 hedef 200 gelirse 10 kişi 10 TL ?@AMCA papara yolla
La cok konusma sigara alacam kahvalti yapacam param yokKanka onu bunu bilmem. Alt oynamaya başladım kazanıyorum çok net
33 tl sini aksam bi kupon yapcam aklinda maclar olursa yardimci olurmsun kanka sabah isten geldim yatcamda aksama bakarim musait olursanKanka onu bunu bilmem. Alt oynamaya başladım kazanıyorum çok net
Kuruş yokLa cok konusma sigara alacam kahvalti yapacam param yok
Kanka işten çıktım yatmadım daha. Akşam çalışıyom ama burda olursam paslaşırız.33 tl sini aksam bi kupon yapcam aklinda maclar olursa yardimci olurmsun kanka sabah isten geldim yatcamda aksama bakarim musait olursan
Tuuuuu sifatina??Kuruş yok
Iban atKanka işten çıktım yatmadım daha. Akşam çalışıyom ama burda olursam paslaşırız.
HashhahsahshhaIban at
Hani poğaça yiyecektik ?La cok konusma sigara alacam kahvalti yapacam param yok
ayni durumdayiz bende yatcam yarin sabah gitcem bu kez aksama ins görüşürüz o zaman kral kendine dikkat etKanka işten çıktım yatmadım daha. Akşam çalışıyom ama burda olursam paslaşırız.
Saka bi yana bin tl iyi geldi sagol??Kanka işten çıktım yatmadım daha. Akşam çalışıyom ama burda olursam paslaşırız.
Aldin 20 ne pok yersen yeHani poğaça yiyecektik ?
Afiyet olsun dayı lafı mı olur. 41800 vurduk 1800 dağıtımışız çok muSaka bi yana bin tl iyi geldi sagol??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!