Hosgeldin abim bi istegin bi arsuzyok be kral para bizi bozmaz be biz neysek oyuz adamın kralı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hosgeldin abim bi istegin bi arsuzyok be kral para bizi bozmaz be biz neysek oyuz adamın kralı
ezar var beleş?@EhleenN 1.240 ın 40 a talip cikmadiysa talibim
Mezar parası da baya pahaliymis beleş olursa onada girerimM
ezar var beleş?
Şüphesiz ?Mezar parası da baya pahaliymis beleş olursa onada girerim
Mezartaşını satar kumara verirsin ?Mezar parası da baya pahaliymis beleş olursa onada girerim
Napalım geridekilere mezar borcu kalmasın bariŞüphesiz ?
Cikti gec kaldin ? aksama olursa konu acarim rol beki@EhleenN 1.240 ın 40 a talip cikmadiysa talibim
Beni aldattın mı la?Cikti gec kaldin ? aksama olursa konu acarim rol beki
Zaten bende şans olsa ismim @kadircan4747 olurduCikti gec kaldin ? aksama olursa konu acarim rol beki
Beni aldattın mı la?
La benim haberim bile yok a koyım?Zaten bende şans olsa ismim @kadircan4747 olurdu
Nasıl yok yahu çekim paylaşayım a like atmış sinya benmi yanlış gördümLa benim haberim bile yok a koyım?
Bu arada bu ismi taşımak ağırdır bedel ister meto?Zaten bende şans olsa ismim @kadircan4747 olurdu
Paradan lo bişe istemedimNasıl yok yahu çekim paylaşayım a like atmış sinya benmi yanlış gördüm
Parasız kaldı meto?NE OLUYU MKE NE BU TANTANA
Aynen. Yarina Yine arkadastan borç isteyeceğim sanırımParasız kaldı meto?
İşallahh vermez?????Aynen. Yarina Yine arkadastan borç isteyeceğim sanırım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!