La sana diom azrail için yakında dövecek die bu gene kısır yemiş aklı kısıtlanmış????Rahmetli demedin mi yahu. Mezardan çıkıp mı dovecek seni
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
La sana diom azrail için yakında dövecek die bu gene kısır yemiş aklı kısıtlanmış????Rahmetli demedin mi yahu. Mezardan çıkıp mı dovecek seni
Azrail bana birşey yapamaz yahu. O kadar da kilibik değilim mk kapının önüne koyarım HeLa sana diom azrail için yakında dövecek die bu gene kısır yemiş aklı kısıtlanmış????
Ulen ne güldüm metoooo ????Azrail bana birşey yapamaz yahu. O kadar da kilibik değilim mk kapının önüne koyarım He
Kaynana baldız ve azrail 3 ü bi arada allah ucak kazası vermesin ?????Azrail bana birşey yapamaz yahu. O kadar da kilibik değilim mk kapının önüne koyarım He
Neyse ben gidip gomleklerimi ütü yapayım korkudan değil hee başkasının yaptığı ütü yü beğenmiyorum. Kendi gözüme hoş görünmesi lazım ondanUlen ne güldüm metoooo ????
Amin aminKaynana baldız ve azrail 3 ü bi arada allah ucak kazası vermesin ?????
Aferin layt selami ???Neyse ben gidip gomleklerimi ütü yapayım korkudan değil hee başkasının yaptığı ütü yü beğenmiyorum. Kendi gözüme hoş görünmesi lazım ondan
Adın artık selami????Amin amin
Ayran kesinnnLa sana diom azrail için yakında dövecek die bu gene kısır yemiş aklı kısıtlanmış????
Yaralar kapanmıyorBu sokaklar acıya kardeş olur
Ahanda bu birAdın artık selami????
Helal selamiAhanda bu bir
Fazla icmeYaşamak sorun oldu
Hayallerim kayboldu
CashFlow doğdu
Hayata küstüm dinleFazla icme
KusmeHayata küstüm dinle
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!