sans parası atmadımm dıye sen gorursun dıyo neyı gorcem dıyorum cımrı dıyoBenide sabahtan etti cocuk gibi davranıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
sans parası atmadımm dıye sen gorursun dıyo neyı gorcem dıyorum cımrı dıyoBenide sabahtan etti cocuk gibi davranıyor
İnsanlari cok darliyor .gereksiz konusmaya gerek yok.adminin ellerine saglik.saIsınIar benı sınır ettı bugun bu
aynen dost ısabetIı karar oImus sans parası vermedım dıye demedıgını bırakmadı sanki forumda dagıtımk varda konusuyorİnsanlari cok darliyor .gereksiz konusmaya gerek yok.adminin ellerine saglik.
Foruma 1 lira katkısı yok bi ara şu pardonşeyüimkaydının ifşa ettigi biri varya kimlikle selfie atıp borc alıp ödemeyen , he o kişi işte ?sans parası atmadımm dıye sen gorursun dıyo neyı gorcem dıyorum cımrı dıyo
pardon şeyım kaydı noldu knk peki gelmez mıd aha o nıye patladı roll moll de açıyoduForuma 1 lira katkısı yok bi ara şu pardonşeyüimkaydının ifşa ettigi biri varya kimlikle selfie atıp borc alıp ödemeyen , he o kişi işte ?
Boşversenepardon şeyım kaydı noldu knk peki gelmez mıd aha o nıye patladı roll moll de açıyodu
bende sövuyorum knkDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDBoşversene
Uğramasın bidaha , Allaha peygambere sövüyor dinsiz imansız.
İnanmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın eğer öyle bi küfür ettigini görürsem raporlar bidahada muhattap olmambende sövuyorum knkDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sen dinden donenın cezası öldurulmekse kendı dininde + tevbe suresınde sana kafirlerle savşamak emredıldıyse kımseden saygı beklemeye hakkın yok teşekkur ederım konuyu kapatıyorumİnanmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın eğer öyle bi küfür ettigini görürsem raporlar bidahada muhattap olmam
Ne anlatıyosun kardeşim alıntı yapma boşversen dinden donenın cezası öldurulmekse kendı dininde + tevbe suresınde sana kafirlerle savşamak emredıldıyse kımseden saygı beklemeye hakkın yok teşekkur ederım konuyu kapatıyorum
gerçeklerı boşver aynenNe anlatıyosun kardeşim alıntı yapma boşver
Ya birader her defasinda acma su konuyu sana gore dogru olanlar bize gore yanlış bizim dogrumuz sana yanlis kufur yemek hosuna gitmiyorsa acma boyle konularisen dinden donenın cezası öldurulmekse kendı dininde + tevbe suresınde sana kafirlerle savşamak emredıldıyse kımseden saygı beklemeye hakkın yok teşekkur ederım konuyu kapatıyorum
Adam ne güzel konuşmuş bir dinleNe anlatıyosun kardeşim alıntı yapma boşver
Ben anlamadim ama doğru heralde.?Adam ne güzel konuşmuş bir dinle
Sonra yargıla.
dınleyemezler dınlemeden yayıldılar kılıçla kanka gaza getırme benıAdam ne güzel konuşmuş bir dinle
Sonra yargıla.
Ya siktirgit fatih gece gece beni cıldırtma ***?Adam ne güzel konuşmuş bir dinle
Sonra yargıla.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!