Reis ben bunların hep Tayyip in yüzünden olduğunu düşünüyorum.dınleyemezler dınlemeden yayıldılar kılıçla kanka gaza getırme benı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Reis ben bunların hep Tayyip in yüzünden olduğunu düşünüyorum.dınleyemezler dınlemeden yayıldılar kılıçla kanka gaza getırme benı
teknoloji gelişti herkes gerçeklerı göruyor knk uzatacak bışey yok erdoğanla faln alakası yok o sadece bı ornegı olabılır bunların sayıları okadar çokki 1400 sene oncesınden başlamak lazımReis ben bunların hep Tayyip in yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Kanka ben incil tevrat kuran hiç birinde dinden dönenin cezasi ölüm ya da karşı inanca ölüm yazmıyor tevrat gerçi biraz söylediğin tarzda 3 ünüdüe okudumsen dinden donenın cezası öldurulmekse kendı dininde + tevbe suresınde sana kafirlerle savşamak emredıldıyse kımseden saygı beklemeye hakkın yok teşekkur ederım konuyu kapatıyorum
her dediğinde haklısın dostum arkandayım ?teknoloji gelişti herkes gerçeklerı göruyor knk uzatacak bışey yok erdoğanla faln alakası yok o sadece bı ornegı olabılır bunların sayıları okadar çokki 1400 sene oncesınden başlamak lazım
??Arkadaşlar siyasi ve dini konular hassastır konuşurken dikkat edelim....
Gülme la
Gülmedim yaaa...?Gülme la
3ferin 7slu cocukGülmedim yaaa...?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!