Onemli dgl kardesim ne demek ?Bulduguma döşemem lazım artık knk k. B
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Onemli dgl kardesim ne demek ?Bulduguma döşemem lazım artık knk k. B
Muhsin sahabeti 850 yaptim para uctu ** nere gitti bilmiomBulduguma döşemem lazım artık knk k. B
Hay hayNeyse ben biraz tiktok takilcam cekilis olursa etiketletn bi zahmet
Cevik nerde bilion mu
10000 tl tutmaz bile birtane alan adi birtane reseller alip siteyi klonlayip basican birtanede ucretsiz hizmet veren canli destek api si yukleyecen olay bubeyler bırakın bahsi şurdan 10 bin toplayıp sahte site açalım parayı alıp kaçalım ne diyonuz
Hocam bana ulaşın o zaman acil ???. Hesapları bulup başlıyorum hemen kendi hesaplarımı patlatmaya niyetim yok10000 tl tutmaz bile birtane alan adi birtane reseller alip siteyi klonlayip basican birtanede ucretsiz hizmet veren canli destek api si yukleyecen olay bu
Kanka bana maas verirsen canli destek olabilirim sigorta felan istemiyrm yemekte bana aitHocam bana ulaşın o zaman acil ???. Hesapları bulup başlıyorum hemen kendi hesaplarımı patlatmaya niyetim yok
Hay hay
Çevik bize küstü mü napti. Bu bayramda yalnizim Falan diyordu.Bayramdan bu yana görünmüyor.Cevik nerde bilion mu
Harbi bende merak ettim bak simdiÇevik bize küstü mü napti. Bu bayramda yalnizim Falan diyordu.Bayramdan bu yana görünmüyor.
.Kanka bana maas verirsen canli destek olabilirim sigorta felan istemiyrm yemekte bana ait
Bende once gulup sonra merak etme bizde hep yalnızız falan yazmistim. Zaten ben her bo k a gülüyorum. Acaba gulmemize falanmi kızdı diye çok düşündüm.Harbi bende merak ettim bak simdi
.
Bende once gulup sonra merak etme bizde hep yalnızız falan yazmistim. Zaten ben her bo k a gülüyorum. Acaba gulmemize falanmi kızdı diye çok düşündüm.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!