Aynen bi twittera girebiliyorum dogru duzgun foruma bile giremiyorum ya *** telekom gibiDünya genelinde falan sorun yok Türk Telekom Vodafone şebekeler ölü
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen bi twittera girebiliyorum dogru duzgun foruma bile giremiyorum ya *** telekom gibiDünya genelinde falan sorun yok Türk Telekom Vodafone şebekeler ölü
Mujgan kurtuluş her kimse 66 tl yollamış benim payfixe?Gitti tekten mk oç fernandez 5-1 den verdi xd şaka gibi 5-1 e kadar sağlam oynuyordu sonra beyin ölümü gerçekleşti aptal aptal hareketler yapmaya başladı.
Ekli dosyayı görüntüle 5065
Acil 26Mujgan kurtuluş her kimse 66 tl yollamış benim payfixe?
MK bu şike değilde nedir 6-1 bitecek maça bakGitti tekten mk oç fernandez 5-1 den verdi xd şaka gibi 5-1 e kadar sağlam oynuyordu sonra beyin ölümü gerçekleşti aptal aptal hareketler yapmaya başladı.
Ekli dosyayı görüntüle 5065
400Acil 26
Mujgan kurtuluş her kimse 66 tl yollamış benim payfixe?
MK bu şike değilde nedir 6-1 bitecek maça bak
Mujgan kurtuluş her kimse 66 tl yollamış benim payfixe?
Ona bile şike der o babayiğit. Takım arkadaşlarım maçı satmış derrrHer şeye şike denmez meto halı saha maçı yapmadın mı hiç ya da psde pes atmadın mı illa ki geriden gelip maçı almışsındır ya da öndeyken vermişsindir oyundan düşüyor insan işte.
Hakkını helal et abiHg niz
Nerdesin vicdansız
Sacmalama?Hakkını helal et abi
Bi daha duymıyımHakkını helal et abi
Tek kızdığım kişi @zenciiHakkını helal et abi
Açıklama okursun diye düşündüm ama bakmamışsınBi daha duymıyım
La laAçıklama okursun diye düşündümfam o kadar basmıo ama bakmamışsın
Kafam o kadar basmıoAçıklama okursun diye düşündüm ama bakmamışsın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!