Kur korumalı hesapta 9 aylık ?At o zaman reis ???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kur korumalı hesapta 9 aylık ?At o zaman reis ???
Atışı da kaçırdı *** ilkini kaçırdı 2. Cisini attı 2 hücum da 3 luk attılar son hucum 1.1 kala atıyor ***** kodugukun kaltagiİzledim qahpe çoçukları çok boş döndü
Geçmiş olsun güzel küfür kedicikAtışı da kaçırdı *** ilkini kaçırdı 2. Cisini attı 2 hücum da 3 luk attılar son hucum 1.1 kala atıyor ***** kodugukun kaltagi
Onu nasıl becermis
Sahte etkinlik. @tturantopal ibinesinin kellesi tez vurulaArkadaşlar merhaba burda ne oldu
Bende bilmiyorum turan 1000 dağıtım demiş milleti kandırmış sankiArkadaşlar merhaba burda ne oldu
@tturantopal gece saat 00:00'a kadar gelip dağıtımı yapmanı bekliyorum senden.Sahte etkinlik. @tturantopal ibinesinin kellesi tez vurula
Sende kanmaBende bilmiyorum turan 1000 dağıtım demiş milleti kandırmış sanki
Bence gelecek gece aktifti yatıyor olabilir.@tturantopal gece saat 00:00'a kadar gelip dağıtımı yapmanı bekliyorum senden.
Favorisen den çekim yapmak in üyeleri kullanmış şahıs ? ben olsam söylerdim bu adamın dolandırıcı olduğunu ama rüya görüyodum o sıra ??Arkadaşlar merhaba burda ne oldu
Gelmez. Her yerden hesapları kapatmış telegramda falan. 4-5 forumdada paylasmıs böyle. Amacı prim kasıp parayı almaktı hedefine ulaştı@tturantopal gece saat 00:00'a kadar gelip dağıtımı yapmanı bekliyorum senden.
O gelsin maaşta bende dağıtım yapcamBence gelecek gece aktifti yatıyor olabilir.
Farklı olaylar oldu burda kral nerdesin senArkadaşlar merhaba burda ne oldu
Uyuyodum Serkan abi kusura bakmaFarklı olaylar oldu burda kral nerdesin sen
Direk ön bölgesi kesileGelmez. Her yerden hesapları kapatmış telegramda falan. 4-5 forumdada paylasmıs böyle. Amacı prim kasıp parayı almaktı hedefine ulaştı
@Rooster not al yapmazsa kalıcı ban ???O gelsin maaşta bende dağıtım yapcam
Vayyy a k para için adamı kerimcana çevirdinizDirek ön bölgesi kesile
Ayakta uyuyonuz admin yapın beni işiniz çıkıyorsa ben idare ederim burda siz yokken ?Uyuyodum Serkan abi kusura bakma
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!