baskentli
Kayıtlı Üye
Sansin bol olayanda nasıldı bılıonuz anlatmaya gerek yok burda ben bıle sasırmaya basladım ama ıddayada vursada su sans dagıtımlara baslıcam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sansin bol olayanda nasıldı bılıonuz anlatmaya gerek yok burda ben bıle sasırmaya basladım ama ıddayada vursada su sans dagıtımlara baslıcam
15 tl icin miBnde var iban atayimmi ?
Tebrikler ikk 15 sanıp kaçırdığım etkinlik başarılı olmuş her zaman ki giibiÇekim gelince yazicam abiler Paparalar bana
iddaadan vursam yakarım buralarıIddaadan da vur bari bu sans varken?
Yok be sen bana at die dedim?15 tl icin mi
Dayı ben alayım payfixine atayım istersen15 tl icin mi
Yakarken haber ver dışarı çıkalım ?iddaadan vursam yakarım buraları
15 tl nasil atacanDayı ben alayım payfixine atayım istersen
Dayı paparadan iş cepe çekicem iş cepten payfime oradan sana 15₺ atılmıyor mu15 tl nasil atacan
Su idda bizi zeki etti yemin ederim dehayız yaDayı paparadan iş cepe çekicem iş cepten payfime oradan sana 15₺ atılmıyor mu
Atilıyo da uğraşma reis senDayı paparadan iş cepe çekicem iş cepten payfime oradan sana 15₺ atılmıyor mu
Ibana atarım anca ibanım gevredi@muhsinovi payfixe 27 sal
Sen daha çok toymuşsun yol yakınken kaç kurtar kendiniDayı paparadan iş cepe çekicem iş cepten payfime oradan sana 15₺ atılmıyor mu
Kime ciktiÇekim gelince yazicam abiler Paparalar bana
O zaman 30Ibana atarım anca ibanım gevredi
Niye dayımızın paparası yok 15₺ sine kavuşturmanın yollarımı yapıyorumSen daha çok toymuşsun yol yakınken kaç kurtar kendini
Allah Allah enteresanİyi bari @Kalibra1975 bak biz sana versinler diye savaşıyox sen alıp söylemiyon
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!