Furkam layfix 25 asagi olmuoNiye dayımızın paparası yok 15₺ sine kavuşturmanın yollarımı yapıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Furkam layfix 25 asagi olmuoNiye dayımızın paparası yok 15₺ sine kavuşturmanın yollarımı yapıyorum
CakalllAllah Allah enteresan
Doğrudur kardeşim de payfix min işlem 25 TL dayını çok düşünüyorsan 15 i al payfixten 25 geç dayına ancak öyle olurNiye dayımızın paparası yok 15₺ sine kavuşturmanın yollarımı yapıyorum
Bi 15 ayarlıyordum sana dayı vermedi bence mesafe koy onla aranızaAllah Allah enteresan
Sitelere 25₺ Den aşağı atılmadığını biliyorum payfixinde dursun en azından diye dedimFurkam layfix 25 asagi olmuo
Cozduk sagolSitelere 25₺ Den aşağı atılmadığını biliyorum payfixinde dursun en azından diye dedim
Aslan de kurt de çakal deme MKECakalll
TilkiAslan de kurt de çakal deme MKE
Az öncedediğim gibi sitelere min25 atıldığını biliyorum payfixinde dursun diye dedim keşke param olsa10₺ yollarım ne olacakDoğrudur kardeşim de payfix min işlem 25 TL dayını çok düşünüyorsan 15 i al payfixten 25 geç dayına ancak öyle olur
Dayi urasma devret bana gitsin papara var bende?Furkam layfix 25 asagi olmuo
Bak kufur edemiom akilli olBi 15 ayarlıyordum sana dayı vermedi bence mesafe koy onla aranıza
Bi bildiği var muhakkakBi 15 ayarlıyordum sana dayı vermedi bence mesafe koy onla aranıza
Oda bilioda fesatlik yapioBi bildiği var muhakkak
30 ibana atiyosan at atmiyosan kime verirsen verDayı senin parayı napiyoz simdi
Bi uğraştırmıyonuzBi bildiği var muhakkak
Balotelli hayırlı olsun bu aradaDayı senin parayı napiyoz simdi
Kimi desem oteki gonul koyacakKime devir??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!