Ha bu arada fenerin anasini esekler miksin 2.5 ust olmadi arkadasi yaktimyok dayı ne adamsın yav fotomu atam illla
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ha bu arada fenerin anasini esekler miksin 2.5 ust olmadi arkadasi yaktimyok dayı ne adamsın yav fotomu atam illla
ne feneri macmı yaptıHa bu arada fenerin anasini esekler miksin 2.5 ust olmadi arkadasi yaktim
bro bende payfix yok rooster diyo garanti havale limitim doldu paparaya cekemiyom sen al bana paparadan at olmazmı
Tefo bi 50 sal ya
La yolla bana payfix sana eft yapam ama 2 tl ucarBeyler tanıdık kim var payfixten alıp paparadan göndercek güvenilir adil şerefli biri
Beyler tanıdık kim var payfixten alıp paparadan göndercek güvenilir adil şerefli biri
dayı para zaten 25 tlLa yolla bana payfix sana eft yapam ama 2 tl ucar
Ne yapam ne halin varsa gordayı para zaten 25 tl
papara tınneBeyler tanıdık kim var payfixten alıp paparadan göndercek güvenilir adil şerefli biri
Ben hallederim ama bankadan paparaya yollayinca 60 kurus kesiyorBeyler tanıdık kim var payfixten alıp paparadan göndercek güvenilir adil şerefli biri
Ne yapam ne halin varsa gor
Mikecem omari ha para yolla
@pardonelimkaydı kanka payfix atsınn roostera atayım ben olurmuBen hallederim ama bankadan paparaya yollayinca 60 kurus kesiyor
omarooo pereye la mal wala malMikecem omari ha para yolla
Vay ***Skankmı marimi
Farketmez bro ben ne yapicam soyleyin yeter@pardonelimkaydı kanka payfix atsınn roostera atayım ben olurmu
özelden at kanka bana payfixiFarketmez bro ben ne yapicam soyleyin yeter
eamuk akalt alhaqlMikecem omari ha para yolla
Yaw he heeamuk akalt alhaql
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!