Hedef kaç25 verecem roll açacak var mı? Bana 50 atsın dağıtımı ve kendisine alacağını kendi karar versin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hedef kaç25 verecem roll açacak var mı? Bana 50 atsın dağıtımı ve kendisine alacağını kendi karar versin.
Ver deneyek uygunsa25 verecem roll açacak var mı? Bana 50 atsın dağıtımı ve kendisine alacağını kendi karar versin.
vortexe ver25 verecem roll açacak var mı? Bana 50 atsın dağıtımı ve kendisine alacağını kendi karar versin.
50 yap la 25 ne25 verecem roll açacak var mı? Bana 50 atsın dağıtımı ve kendisine alacağını kendi karar versin.
Sen bana niye bu aralar etiket atmiyon bakimmDayıya can feda bugun takla olmasaydık iyi olcaktı
kanka bugun bir daha odul alirsan talibim mke simdiden diyorum ?vortexe ver
kanka Allahımı şaşırdım görmüyonmu dün gece 600 kızlara verdik bugun geldik voleybolda yine sikildikSen bana niye bu aralar etiket atmiyon bakimm
Hade ordandayı cok agır yasıon ben yvas yasamayı sevmııım
valla kendıme almadımHade ordan
Hedef kaç
Salak sacma oynarsankanka Allahımı şaşırdım görmüyonmu dün gece 600 kızlara verdik bugun geldik voleybolda yine sikildik
Hee kızlara ver tabi kanka bizide biri karıya goturcek ti bekliyoz bakalimkanka Allahımı şaşırdım görmüyonmu dün gece 600 kızlara verdik bugun geldik voleybolda yine sikildik
Onu demuomvalla kendıme almadım
neyi dion halloo ez bırcımeeeOnu demuom
bro o zaman hedef 200 yaparız gelirse zaten 3-4 kuponda olur 50 sana 50-60 dagıtırız gerisiylede tekrar roll açarımBana 50 ayarla gerisi sende ne istiyorsan yap.
bro o zaman hedef 200 yaparız gelirse zaten 3-4 kuponda olur 50 sana 50-60 dagıtırız gerisiylede tekrar roll açarım
Gunduz ne attim sananeyi dion halloo ez bırcımeee
dayı kac saattir kafam guzel nıe hatırlatmıonGunduz ne attim sana
hatırlat bana bıdahakıne kendımde degılımGunduz ne attim sana
attım özelden paparaSen biliyon bana 50 at gerisi sende.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!