Uyuyor o erkenci bugün
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Uyuyor o erkenci bugün
Ödül çıktı ilk defa online deil
Uyuyor o erkenci bugün
Muhsınede atabılırsın kırvem o atar ona sabahYarın atarım.
Cesarete at bence @kadircan4747 yoksa oda öyle olmasını ister bence saten ödül almaz o kolay kolay onun hakkı da var. Çekilişten çıkmıştı @kadircan4747 gönlü zenginNeyse ben çıkıyorum ara ara gelirim.
Yok atmasın bana kendi alır sabahMuhsınede atabılırsın kırvem o atar ona sabah
al senin olsun@kadircan4747 dayinin papara yok Ödül bana devir olur akşama bi rol acariz 20 tl lik
Özele bakal senin olsun
Pardona papara yazdım. Akşama hedef 200 listeci 25 dayı 50 ben 50 birde 3 kişi 25 roll yapacağım.al senin olsun
sen 200 yap hepsi senin olsun?Pardona papara yazdım. Akşama hedef 200 listeci 25 dayı 50 ben 50 birde 3 kişi 25 roll yapacağım.
Kime diyoz aloooo sövim mi illa dayı özele bak diyorum sana karı gibi tavır yapma dayı ?sen 200 yap hepsi senin olsun?
Pardona papara yazdım. Akşama hedef 200 listeci 25 dayı 50 ben 50 birde 3 kişi 25 roll yapacağım.
daha dogrusu @muhsinovi inin paparaya atmis haberim yoktu@BMWGece papara atmıştı ona attım meto.
Yok atmasın bana kendi alır sabah
meto olan olmus cok uzatma haberi yoktur onundaEe muhsinde bana atmasin kendisi sabah alır demiş en son mesajında neyse sağlık olsun
Ee muhsinde bana atmasin kendisi sabah alır demiş en son mesajında neyse sağlık olsun
ben mi papara attim la??Meto @kadircan4747 onayı olmadan kimseye atmazdım gece özelden bir papara attı ona attım.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!