pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bu ben degilim la ben uyuyodum
bu ben degilim la ben uyuyodum
valla haberim yokHadi canım bırak şakayı mk.
o saatte uyuyodum benHadi canım bırak şakayı mk.
Dayı o saatte ortada yok ruyasindami yazdı sana.Meto @kadircan4747 onayı olmadan kimseye atmazdım gece özelden bir papara attı ona attım.
Dayı o saatte ortada yok ruyasindami yazdı sana.
valla ben degilim yazmadim biseAnlamadım mk.
Bu nasıl iş ?Anlamadım mk.
hic bi se anlamadimDayı o saatte ortada yok ruyasindami yazdı sana.
valla ben degilim yazmadim bise
munkunu yokOç un biri senin hesaba girmiş o zaman başka seçenek yok.
sifremi kimse bilmio tahminde edemezOç un biri senin hesaba girmiş o zaman başka seçenek yok.
@pardonelimkaydı bu mesajı iyi oku paranın bana geçmesini istememeni anlarım ama yalan dolanla iş yapmayın. Adam hicbirseyden haberi yok sen Papara attı diyorsunben mi papara attim la??
la bende diom muhsin tolga ne alakaTolga o aldığın 20 yi dür bük annenin ***** sok.
@pardonelimkaydı bu mesajı iyi oku paranın bana geçmesini istememeni anlarım ama yalan dolanla iş yapmayın. Adam hicbirseyden haberi yok sen Papara attı diyorsun
yalan atmio meto bana da yazdi yolladim die ama bi tuhaflik var@pardonelimkaydı bu mesajı iyi oku paranın bana geçmesini istememeni anlarım ama yalan dolanla iş yapmayın. Adam hicbirseyden haberi yok sen Papara attı diyorsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!