Bi 30 atta sorun varmı yokmu belli olurSelamlar bol şans
Payfixte sorun yaşayan var mı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bi 30 atta sorun varmı yokmu belli olurSelamlar bol şans
Dominik teSerko hayttayız ?
Atamıyom işte 3 buçuk aktardım 2 buçuk saat olduBi 30 atta sorun varmı yokmu belli olur
Ben hep sorun yaşıyorum telefon girmiyorSelamlar bol şans
güncelleme olabilir belki kral arayıp sor bence müşteri hizmetleriniAtamıyom işte 3 buçuk aktardım 2 buçuk saat oldu
3.5 tl atılır mi 25 den aşağı atilmazAtamıyom işte 3 buçuk aktardım 2 buçuk saat oldu
Tutar yüksek se geç geçebilirAtamıyom işte 3 buçuk aktardım 2 buçuk saat oldu
3 bucuk 2 buçuk falan heyecanlandimAtamıyom işte 3 buçuk aktardım 2 buçuk saat oldu
O kadar parayi niye payfixe Attın dağıtım mi yapacanAtamıyom işte 3 buçuk aktardım 2 buçuk saat oldu
Mandalina başka isim yok muydu başkan ?Ben hep sorun yaşıyorum telefon girmiyor
Ugramıyon buralara ne etkımlık ne bısey onceden costururdun knk ?Serko hayttayız ?
benim finansbank kanka aninda geçiyorduBanka vakıf veya finansbank sa geç onaylıyor onlar
Kardo hafiflettim dağıtım işlerini artık ?Ugramıyon buralara ne etkımlık ne bısey onceden costururdun knk ?
Bi müddet sonra tadı kalmıyor kanka payfixden banka hesabına cekım yaptın dusmedı dımı bı ara bende de olmustu kanka bı sure sonra dusuyorKardo hafiflettim dağıtım işlerini artık ?
Yok ya 3.5 tlTutar yüksek se geç geçebilir
Hayat pahaliligi kriz Acun u da vurmuşKardo hafiflettim dağıtım işlerini artık ?
Sende bizi yeme yahu payfixe o kadar atilmazYok ya 3.5 tl
Limitler değişti abi artık 1 lira minumum ?Sende bizi yeme yahu payfixe o kadar atilmaz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!