Beniöde normalde 3-5 dkda geçiyor bugğn var bi ibnelikBen ziraaten 50-100 atınca hemen geçiyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Beniöde normalde 3-5 dkda geçiyor bugğn var bi ibnelikBen ziraaten 50-100 atınca hemen geçiyor
REİS SEN VİP İNSANSIN SEN KENDİNLE BİZİ NİYE BİR TUTUYORSUNBen ziraaten 50-100 atınca hemen geçiyor
3 dk max normalde guncelleme vardır kanka ılla kı gelir ama ödül vereceksen ben alırım metoyu bosver onun karnı tok coluk cocuk hep ac burda ellerındem operBeniöde normalde 3-5 dkda geçiyor bugğn var bi ibnelik
Acun payfıx 1525562909 belki birşeyler atmak istersin ben uyurBeniöde normalde 3-5 dkda geçiyor bugğn var bi ibnelik
Senin coluk çocuk varmı ki lennn3 dk max normalde guncelleme vardır kanka ılla kı gelir ama ödül vereceksen ben alırım metoyu bosver onun karnı tok coluk cocuk hep ac burda ellerındem oper
Olmaz mı ellerınddn operSenin coluk çocuk varmı ki lennn
Ah be golcü meto hala gelmedi 30 dkya gelseydi atacaktımAcun payfıx 1525562909 belki birşeyler atmak istersin ben uyur
Ah be golcü meto hala gelmedi 30 dkya gelseydi atacaktım
3-4 saattir bekliyor sanırımkaçta yatırdında geçmedi payfix o kadar betlemydu normalde ??
Nefark eder ki gelirse yine atabilir sinAh be golcü meto hala gelmedi 30 dkya gelseydi atacaktım
Kadircan bu işten anlamıyor gidip kumda oynasın@kadircan4747 usta yokmu Bi nba kuponumuz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!