Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maç yok zatenhemen oynamicam mk beklicem kodlari toplim
Atlas tam kahpeymiş. Daha yatirani sksinler orayaSağlam da knk ben hiç ordan rol açan da oynayan da görmedim çok nadir. Atlas son işlem 50 şartlı etkinlik açıyor 2 günde bir hep de full katılım 200 300 katılan oluyor forumlarla beraber. Son işleme takilan da yok. Bu piyasanin o.rospusu olan ben bile yatırım yapmadim daha jojoya. Tamam verir de 6 k 6 k ve 250 çekim nedir amkk. Atlas utan kahpe site donuma kadar aldiniz
Hep öyle diyom bende gidiyom hırsla kahpeleri sikwyim diye yatiriyom skwn yine onlar kahpelerAtlas tam kahpeymiş. Daha yatirani sksinler oraya
Sabaha görüşürüz birazdan beni buralarda bulamanRooster etkinlikleri sonuçlandır tek umut bura kaldı freebetile kaybettik masa tenisinin amkk
Bende kaybettim son çeyreği alır oynadım 15 sayı fark yedi takımın biriSalak Michigan kızlar. MK 3.ceyrek. 9 fark ondeydin son 3 dakika ne olduysa oldu 22-22 bitti jojobet frebet 76 oluyordu
JJTYSON987Vjojo saat 10 dada kod verecek mi
hata veriyor dostumJJTYSON987V
Al hemen yeni kod
Ortodox Amman mı ona 3.ceyrek +10,5 demiştim 22-30 bitti. O geldide Michigan yatırdıBende kaybettim son çeyreği alır oynadım 15 sayı fark yedi takımın biri
2 bin kişilik mishata veriyor dostum
AynenOrtodox Amman mı ona 3.ceyrek +10,5 demiştim 22-30 bitti. O geldide Michigan yatırdı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!