gelmezse de gelmez ben alacağımı aldımGelmez boşuna beklemeyin?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
gelmezse de gelmez ben alacağımı aldımGelmez boşuna beklemeyin?
Hangi ara Gold oldun la?@blueeedark katılım bitsin istersen haci
Hayırlı olsungelmezse de gelmez ben alacağımı aldım
Biz hep altın çocuklarız ??Hangi ara Gold oldun la?
sanada hayırlı olsunHayırlı olsun
dayı bana bi yardım ?Gelmez boşuna beklemeyin?
Üzgünümdayı bana bi yardım ?
Bana ne hayirli oluyo anlamadimsanada hayırlı olsun
kazanıyorsun ya ondan dedimBana ne hayirli oluyo anlamadim
YakisirBiz hep altın çocuklarız ??
??? Dumanlanmis ????Bana ne hayirli oluyo anlamadim
Oynamadim. Ki bı sabah kupon yaptim hepsi okazanıyorsun ya ondan dedim
Babamı dion la??? Dumanlanmis ????
başkan bana küçük bir iyilik yapabilir misin rica etsem? piabette dün freespinden 100 yaptım. çekim icin 50 yatırım istiyorlar, son 1 ayda yatırımım olmadığı için ödemediler. Cekip hemen iade ederim vallagelmezse de gelmez ben alacağımı aldım
dündemiOynamadim. Ki bı sabah kupon yaptim hepsi o
valla hep ben iyilik yapamam paramız olmadığındada yüzümüze bakmıyorsunuz malesef.başkan bana küçük bir iyilik yapabilir misin rica etsem? piabette dün freespinden 100 yaptım. çekim icin 50 yatırım istiyorlar, son 1 ayda yatırımım olmadığı için ödemediler. Cekip hemen iade ederim valla
Dun oynadım ve aşağı yukari 300 hediye verdimdündemi
Yaptikta ne. Oldu paramızla rezil ettin bizi???valla hep ben iyilik yapamam paramız olmadığındada yüzümüze bakmıyorsunuz malesef.
benimle bi sorunun mu oldu ki hocam anlamadım?valla hep ben iyilik yapamam paramız olmadığındada yüzümüze bakmıyorsunuz malesef.
dayı 27 istedik 110 attın sonra borç ettin atacam dedim ban yedik o esnada bende kayıp ettimYaptikta ne. Oldu paramızla rezil ettin bizi???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!