genel olarak diyorum anladınbenimle bi sorunun mu oldu ki hocam anlamadım?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
genel olarak diyorum anladınbenimle bi sorunun mu oldu ki hocam anlamadım?
Yaw he he dogrudur ne sen benden para iste ne ben senden 110 da daha once dedigim gibi hediyem olsundayı 27 istedik 110 attın sonra borç ettin atacam dedim ban yedik o esnada bende kayıp ettim
ben 27 borç istedim 110 attın simdi konusma gecmisi varYaw he he dogrudur ne sen benden para iste ne ben senden 110 da daha once dedigim gibi hediyem olsun
anladim da benimle alakasi yok sanki param olunca sana yardimci olmamisim gibi oldu bu.. neyse usta canın sagolsungenel olarak diyorum anladın
dayı kupon gelsin 110 sendeYaw he he dogrudur ne sen benden para iste ne ben senden 110 da daha once dedigim gibi hediyem olsun
Bol sansEkli dosyayı görüntüle 15502
Kuponun kazanması durumunda 3 kişiye 27 payfix
1000 Mesaj + 500 Tepkime
Takip şart değil listeciye gerek yok.
Bol şanslar
İstersen daha geçen hafta yazdiklarini atayım mi atarrsam utanican mi???sanmıyorum??ben 27 borç istedim 110 attın simdi konusma gecmisi var
İstemezdayı kupon gelsin 110 sende
Yok 300 verecem yok bilmem ne yok ben borcuna sadigim ???İstersen daha geçen hafta yazdiklarini atayım mi atarrsam utanican mi???sanmıyorum??
Ta..aklarina beton yetmez ?İstemez
Mevzu farklı onun için yazdim yoksa hayatta yazmam?Ta..aklarina beton yetmez ?
Dayı boş yapma al işte kedinin gönlünden kopmuş roll açarızİstemez
dayı benim cebime 1 kuruş girdimi aldığımı kaybettim zatenYok 300 verecem yok bilmem ne yok ben borcuna sadigim ???
rastgele ?Gelirse burdan çekerim.
Saulalvarez
ALONE DARK
Explosen16
MANDALİNA
Tony Montana
LUSTRAL
eydolu4731
CaptainJackSparrow
palantis38
Veyselimyo
Hayret dayı ıstemez yazdın ben çok iptal mefta ?Mevzu farklı onun için yazdim yoksa hayatta yazmam?
ne gönlündne kopması 110 atmıştı bana bende 110 atıyom geriDayı boş yapma al işte kedinin gönlünden kopmuş roll açarız
dayı bana devret ?İstemez
Serkan bı susHayret dayı ıstemez yazdın ben çok iptal mefta ?
atmam o zamandayı bana devret ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!