Şimdi 100tl aldım hepsini dagittim sana söz bı ara 50hediye edecemDeneme bonusu yok mu ya bildiginiz yeni yatirimsiz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şimdi 100tl aldım hepsini dagittim sana söz bı ara 50hediye edecemDeneme bonusu yok mu ya bildiginiz yeni yatirimsiz
Olur yazarim burayaBulursan bize de haber ver kardeşim
Gariban babasi @kadircan4747 yaz?Bugun mersine gitmem lazim yol parasi lazim
Sagol usta banaa bugun lazim malesefŞimdi 100tl aldım hepsini dagittim sana söz bı ara 50hediye edecem
Dayko adam bugün gitmem lazım dio?Şimdi 100tl aldım hepsini dagittim sana söz bı ara 50hediye edecem
Ne yapayim dağıttım hepsini kalmadı deseydi bastanDayko adam bugün gitmem lazım dio?
PuahahahahahaNe yapayim dağıttım hepsini kalmadı deseydi bastan
1k ya çöker bu puahahaha@kadircan4747 Dayi sana 1k atsam yarın akşam 5k olarak donermisin? pazartesi ödemem gereken 6k borç var?
Usta birine payfix at diyince sen ardibdan hemen yazmak istemeedim kotu gorunur diyeNe yapayim dağıttım hepsini kalmadı deseydi bastan
Yolla bir daha beni bulursan alırsın?@kadircan4747 Dayi sana 1k atsam yarın akşam 5k olarak donermisin? pazartesi ödemem gereken 6k borç var?
İyi sabahlar dayı kolay gelsinBen kaçar iyi sabahlar hayırlı isler herkese
Ah be ışte o anda atlayacaktin hemen sistem bu şekilde işliyor burda hakkını kaybetmissin dostumUsta birine payfix at diyince sen ardibdan hemen yazmak istemeedim kotu gorunur diye
Gelirim tukanina?Yolla bir daha beni bulursan alırsın?
Reff link paylasmadim ki güzel kardesum bonusu iyi ben aldım 500 de çektim önerdim bı art niyetim yok yaniŞu dolandiricilari paylaşmayin mk milletin hep parasina cöktüler birkaç ay önce
Sen namuslu adamsin burdakiler aç özellikle @zencii 10 TL ye abi çeker sanaUsta birine payfix at diyince sen ardibdan hemen yazmak istemeedim kotu gorunur diye
Alisik oldugum durumlar degil malesefAh be ışte o anda atlayacaktin hemen sistem bu şekilde işliyor burda hakkını kaybetmissin dostum
Sende art niyet olmayabilirde site çok art niyetli snde dikkat et?Reff link paylasmadim ki güzel kardesum bonusu iyi ben aldım 500 de çektim önerdim bı art niyetim yok yani
Her insan kendine yakisani yapar keske onumuzu dusunup bu durumlara dusmesek benim cebimde para olunca rollere bile katilmiorum ihtiyaci olanlar fayfalansin diyeSen namuslu adamsin burdakiler aç özellikle @zencii 10 TL ye abi çeker sana
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!