Mersinli misinAlisik oldugum durumlar degil malesef
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mersinli misinAlisik oldugum durumlar degil malesef
Sağol ?Sende art niyet olmayabilirde site çok art niyetli snde dikkat et?
Aa aynı ben?Her insan kendine yakisani yapar keske onumuzu dusunup bu durumlara dusmesek benim cebimde para olunca rollere bile katilmiorum ihtiyaci olanlar fayfalansin diye
AdanaliyimMersinli misin
Çalışmaya mi gidiyon mersineAdanaliyim
Aynen bir öder iki öder baktı çeken çok bozar böyle sitelerSende art niyet olmayabilirde site çok art niyetli snde dikkat et?
Hayir sol elim rahatsiz calisamiyorum iki aydir baska islerim var o yuzden gitmem lazimÇalışmaya mi gidiyon mersine
Arkadaşın 200 tlsini odemediler mk altı üstü 200 tl kaybolmuştu piyasadan 2 3 gündür aktif site gene aç kalmışlar mkAynen bir öder iki öder baktı çeken çok bozar böyle siteler
Sponsorlara guvenip cok canim yandi zamaninda benimdeAynen bir öder iki öder baktı çeken çok bozar böyle siteler
Geçmiş olsun dostumHayir sol elim rahatsiz calisamiyorum iki aydir baska islerim var o yuzden gitmem lazim
Aynen ava çıkmışlar çünkü şartlardan belli bonusun kolayArkadaşın 200 tlsini odemediler mk altı üstü 200 tl kaybolmuştu piyasadan 2 3 gündür aktif site gene aç kalmışlar mk
Sagol dostum sagliginiza cok dikkat edin el ayak olmazsa olmazGeçmiş olsun dostum
Aynen topram bazen sadece sponsor olması yetmiyorSponsorlara guvenip cok canim yandi zamaninda benimde
Bazi sponsorlarda sorun yasayinca adminler sessiz sinema oynuyor forumlarda burasi oyle mi bilmiyorumAynen topram bazen sadece sponsor olması yetmiyor
Burda o yönden sıkıntı yok o forumlar belli başlı zatenBazi sponsorlarda sorun yasayinca adminler sessiz sinema oynuyor forumlarda burasi oyle mi bilmiyorum
Aynen öyle bonus aliyorsan 1k yaptın mi durcanLizbonbet mesela 20 yatırıma 20 freebet veriyor adamlardan şikayet duymadim 1 yıldır kaç defa cektim 5 dk da ödüyor ufak miktarlar ama 500 600 u geçmedim 25 yatiracak adam için çok ideal bir bonus
Anladim toprgmBurda o yönden sıkıntı yok o forumlar belli başlı zaten
İşte şu iradaye sahip cikabilsek buralarda olmayiz inanki ?sabah sabah battık yine mk durmasını bilmiyoruz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!